'ANTILOCKDOWN HIMNA?'

TONYJEVA PJESMA ZA ‘DORU’ IZVALA RASPRAVU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: ‘Je li antivakserska?’; oglasila se prozvana Tolj

‘Publika uvijek najviše pamti zadnju pjesmu’, napisao je Ilija, a Uršula mu je poručila da nije u pravu

Na ovogodišnjoj “Dori”, pjevač Tony Cetinski nastupit će u duetu s Kikijem Rahimovskim, a izvest će pjesmu “Zapjevaj, sloboda je”. Novinar Ilija Jandrić na svom je Facebooku prozvao voditeljicu i urednicu “Dore” Uršulu Tolj da mu pojasni nastupaju li njih dvojica slučajno posljednji.

OVOGODIŠNJA DORA IMAT ĆE ČETIRI VODITELJICE: Jedna od njih u ovoj će se ulozi naći prvi put

“Tony Cetinski nastupa na ‘Dori’ u duetu s Kikijem Rahimovskim s pjesmom ‘Zapjevaj, sloboda je!’ Prema nazivu njušim antivaksersku i antilockdown himnu… OMG Uršula Tolj, je li slučajno to da nastupaju zadnji?”, napisao je, a Uršula mu je odmah odgovorila nizom protupitanja.

“Kako misliš slučajno? I koji bi trebali nastupati po tvom mišljenju? Gdje se stavlja koja pjesma, ajde mi objasni? I što misliš o čemu to ovisi?”, komentirala je.

“Pa znam da nije slučajno, zato i pitam. Ono da zakucaju na kraju ha, ha, ha. Publika uvijek najviše pamti zadnju pjesmu. Inače, ja sam na takvim natjecanjima za ždrijeb kao i na Eurosongu”, pojasnio joj je Ilija, a Uršula mu je u svom odgovoru iznijela razloge zašto je on u krivu.

‘Redoslijed finala Eurosonga se ne izvlači ždrijebom’

“To da publika pamti zadnju nije istina jer bi onda uvijek zadnji pobijedili, a nije tako. Ždrijeb bi npr. donio da je sedam pjesama za redom polaganih i na engleskom pa bi prebacio program za pet minuta. Eurosong polufinala radi ždrijebom pa već godinama gledamo jedno polufinale sa super pjesmama pa drugo u kojem su samo dvije pjesme za finale… A da ti ne spominjem još neke čisto televizijske razloge koje bi ti kao televizijski čovjek bar mogao naslutiti, a o kojima isto moraš misliti kad radiš raspored”, napisala je, a Ilija ju je potom pitao je li pjesma antivakserska.

“Ako pitaš je li postoji stih ‘nemojte se cijepiti’, ne postoji. Ako nisam bila jasna, redoslijed finala Eurosonga se ne izvlači ždrijebom, nego ga oni sami rade. Samo se izvlači hoćeš li biti u prvom ili drugom dijelu. Ali da imaju samo 14 pjesama, ne bi to radili”, odgovorila mu je Uršula.

OGLASIO SE HRT! Evo što će biti s hrvatskom pjesmom za Euroviziju iduće godine

“Nisam ni mislio da ima tako doslovan stih, više nešto ‘Zapjevaj, sloboda je! Izađi van u klubove! Popijmo jednu zajedno, viruse vinom pobijedimo!'”, komentirao je potom Ilija, a Uršula mu je odgovorila: “Ne, ne ide ni tako”, na što joj je on uzvratio: “Šteta”.

Povratak na Net.hr