MOLI ZA ŠUTNJU

OGLASIO SE TONY CETINSKI: ‘Spreman sam odgovarati ako se ustanovi da sam kriv’

Glazbenik je prije 12 dana u Rovinju automobilom naletio na 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina zvanog Braco.

Tony Cetinski  se na Facebooku obratio medijima i javnosti, ali i članovima vlastite obitelji nakon što su mediji prenijeli vijest o detaljima nalaza obdukcije i vještačenja u vezi sa smrću Ibrahima Kevljanina (62) na kojega je glazbenik naletio svojim automobilom prije 12 dana u Rovinju.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako biste olakšali niti jednoj od obitelji već samo nanosite bol svima. Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja.

 

Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije. Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao.

Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv, ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenja javnosti u zabludu”, piše u objavi ispod koje stoji Tonyjev potpis.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr