HRT-OVA NOVINARKA I UREDNICA

TONČICA ČELJUSKA NAKON KOMENTARA O HALJINI: ‘Kada sam sjela, haljina je otkrila možda koji centimetar više nego što sam očekivala…’

Nakon sinoćnje emisije društvene mreže preplavili su komentari na račun stylinga Tončice Čeljuske

HRT-ova urednica, novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska našla se u središtu pozornosti nakon sinoćnjeg izdanja talk showa “U svom filmu”  zbog haljine koju je odjenula. Gledatelji su se na društvenim mrežama raspisali o dekolteu voditeljice, a sada je svoj komentar o tome dala i sama Čeljuska.

DEKOLTE TONČICE ČELJUSKE SINOĆ UKRAO PAŽNJU GLEDATELJA: ‘Hvala Bogu da su HRT-ovi puritanci zažmirili’

“Konkretno sam odlučila odjenuti tu haljinu jer mi se svidjela boja i odlično se uklopila u scenografiju. Kada sam sjela, haljina je otkrila možda koji centimetar više nego što sam očekivala, ali ne vidim da je to toliki problem i takva tema. Mene osobno više zanima sadržaj emisije i uvijek sam na to fokusirana. No dobro, ukusi su različiti pa vidim da se mnogima styling dopao, dok ga drugi osporavaju. S druge strane, ova situacija je nešto čemu su samo žene izložene – komentiranje dekoltea, svakog kilograma više ili manje, svake nove bore, bez obzira na to što radiš i kako radiš. Muškarci su toga pošteđeni, nikad nećete pročitati tekst o tome kako je izgledao ovaj ili onaj na javnoj sceni”, rekla je Čeljuska za Večernji list.

Podsjetimo, Tončica Čeljuska je u sinoćnjoj emisiji ugostila bivšu premijeru Jadranku Kosor koja je govorila o svojoj novoj biografiji “Premijerka: zapisi one koja nije htjela biti zapisničarka”.

Povratak na Net.hr