Pravilnik o upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

POZNATI KUHAR

TOMISLAV ŠPIČEK ZAVRŠIO S PRETRAGAMA: Javio se iz bolnice i otkrio u kakvom je stanju

Špiček je nakon operacije poručio da se oporavlja te da će za nekoliko dana biti bolje

Poznati kuhar Tomislav Špiček na Staru godinu hospitaliziran je u Kliničkoj bolnici Merkur zbog problema sa srcem. Nakon operacije, tijekom koje su mu ugradili dva stenta u lijevu koronarnu arteriju, Špiček je otkrio u kakvom je trenutačno stanju. “Danas sam operiran, prije nekih sat vremena sam izišao iz sale. Sad se oporavljam, a za koji dan ću biti bolje, nadam se”, rekao je za Jutarnji list.

TOMISLAV ŠPIČEK U PREDINFARKTNOM STANJU: Poznati kuhar na Silvestrovo završio u bolnici: ‘Nisam baš najbolje’

Tomislav ŠpičekFoto: RTL

PAŽANIN, ŠPIČEK, JANKOVIĆ I MATEJA NA ODMORU: Jelovnik od tri slijeda neće ocjenjivati žiri nego gosti

Kako tvrde liječnici, ateroskleroza se najčešće javlja kao posljedica pretjerivanja s lošim životnim navikama. Tako nakupljanje plaka u unutarnjoj strani krvnih žila povećavaju rizični čimbenici poput dijabetesa, pušenja, visokog krvnog tlaka, visokih masnoća u krvi, prekomjerne tjelesne težine, nedovoljne fizičke aktivnosti i sl. Špiček sam priznaje da ne vodi previše računa o rizičnim faktorima, a nakon ugradnje stentova trebao bi se zamisliti.


“Prepao sam se jer 15 minuta nisam mogao doći do zraka”, rekao je na Novu godinu dodavši da se ne osjeća najbolje. “Skupilo se, od cigareta, visokog šećera u krvi, stresa, sve pomalo”, priznao je Špiček koji je zbog zdravstvenih problema propustio novogodišnju večeru koju je pripremao u restoranu Kaptolska klet.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr