OSAM GODINA KASNIJE

TOM CRUISE ODRIČE SE VJERE ZBOG KOJE GODINAMA NIJE VIDIO KĆER? Sve se promijenilo kada je vidio njezinu sliku u medijima

Navodno je svih osam godina glumac slao pisma kćeri koja ih je nedavno tek pronašla

Suri Cruise, kći Katie Holmes i glumca Toma Cruisea, oca nije vidjela od 2012. godine nakon što se njezina majka u strahu za nju i sebe iselila iz zajedničkog doma koji je dijelila s glumcem opsjednutim scijentološkom crkvom. S obzirom da Suri nije scijentologinja on se s njom nije viđao jer to nije bilo u skladu s uvjerenjima scijentologije unatoč tome što je ima pravo malenu vidjeti 10 dana svaki mjesec.

ISPLIVALI DETALJI LJUBAVNOG TROKUTA: Novi dečko Katie Holmes zbog nje je ostavio zaručnicu, i to na stvarno grozan način

Ipak, ako je vjerovati stranim medijima, poznati glumac se polako odmaknuo od crkve ne bi li pokušao obnoviti odnos sa Suri.

Žrtvovao bitne stvari

Kada je naišao na njezinu fotografiju u medijima, Cruis je odlučio da je vrijeme da se susretne sa svojom kćeri kazao je izvor za In Touch Weekly, navodeći kako je Tom žrtvovao bitne stvari u životu zbog crkve te da je ona jedini razlog zašto bi je se odrekao.

TOM CRUISE U IZOLACIJI RADI KORONAVIRUSA: Odgođeno snimanje ‘Nemoguće misije’ u Veneciji

Navodno je i svih osam godina glumac slao pisma kćeri koja ih je nedavno tek pronašla ne bi li se nakon toga poželjela naći s ocem.

Profimedia

Podsjetimo, Katie se nakon razvoda s Tomom posvetila odgoju kćeri, a čini se kako majka i 14-godišnjakinja imaju izvrstan odnos s obzirom na to da ih se često može vidjeti kako zajednički provode vrijeme, a modni mediji nerijetko prenose kako je Suri naslijedila i majčin smisao za modu.

Povratak na Net.hr