NIJE GA BILO TEŠKO OSVOJITI

TO MORA DA JE LJUBAV: ‘Znao sam da je Blake ‘ona prava’ nakon što smo se prvi put poseksali’

Kada pomislite na prvi spoj, vjerojatno većina žena mašta da njihov muškarac kaže kako je znao da je ona baš ‘ona prava’ čim ju je ugledao, no glumac Ryan Reynolds pobit će sve ženske snove…

Bilo bi super romantično da je izjavio da je znao da je Blake Lively ‘ona prava’ čim ju je upoznao, no slavni glumac Ryan Reynolds šokirao je izjavom da je znao da želi provesti ostatak života s Blake nakon što su se prvi puta poseksali.

HVALA NA NAJBOLJIM USPOMENAMA: Pogledajte kako je Blake Lively raznježila supruga

Iako je suptilno dao do znanja da su spavali već na prvom spoju, glumac je bio pun riječi hvale za svoju dragu u intervjuu za GQ magazin. Kada ga je novinar upitao u kom je trenutku znao da je Blake ‘ona prava’, Ryan je odgovorio: “Vjerojatno nakon seksa.”

Objasnio je da ju je upitao za ples u jednom praznom restoranu. “Bio je to jedan od onih trenutaka kada sam usred plesa pomislio – mislim da sam upravo prešao granicu. I onda sam je otpratio kući. I onda, znate već, ne moram vam objašnjavati što se zatim dogodilo”, ispričao je glumac.

U veljači ove godine Blake je u jednom intervjuu također prokomentirala njihov prvi spoj.

“Taj je spoj za njega bio vrlo uspješan. Ne mogu reći da sam ja doživjela neki vatromet. Bili smo super prijatelji već neko vrijeme i poznavali smo se tako da, kad smo oboje bili solo u isto vrijeme, pokušavali smo jedno drugome naći idealnog partnera. Sjedili bismo i pričali o tome poznajemo li nekog tko bi nam odgovarao. I tako je to trajalo nekih godinu i pol dana dok nismo konačno shvatili da bismo nas dvoje mogli pokušati”, rekla je tada lijepa glumica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr