JOŠ JEDAN PERVERZNJAK

‘TO MI SLAMA SRCE’: Progovorila i ‘Supergirl’ nakon što je 19 osoba optužilo producenta serije za seksualno uznemiravanje

Najnoviji filmaš kojeg su žene optužile za seksualno uznemiravanje je Andrew Kreisberg, producent popularnih serija o superherojima ‘Supergirl’, ‘Arrow’, ‘The Flash’ i ‘DC’s Legends of Tomorrow’.

Među 19 žrtava koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje bila su i četiri muškarca, a svi navode da su neprimjereni dodiri i komentari bili dio svakodnevice na njegovom setu, piše Variety.

Kreisberg je ženske članice filmske ekipe tražio masaže, ljubio ih i milovao bez pitanja te neprestano komentirao njihovu odjeću, poželjnost i izgled.

Serije će se nakon kraće pauze nastaviti snimati bez njega, a pokrenuta je istraga u kojoj će biti provjereni sve optužbe protiv njega koje je objavio Variety.

Zvijezda serije ‘Supergirl’ Melissa Benoist nedavno je na Instagramu objavila poruku u kojoj piše koliko je pogođena razvojem situacije jer je užasno kada se pokaže da zlostavljači rade i na serijama koje bi trebale širiti feminističku poruku.

U poruci je napisala: ‘Ja sam žena koja predvidi seriju koja podupire jednakost i feminizam, borbu za ono što je ispravno. Oduvijek sam se tako pokušala ponašati i u privatnom životu. Nažalost, serija i moja karijera su dio industrije koje često ne dijeli te vrijednosti. To mi slama srce, zbog čega se povremeno osjećam bespomoćno. Znam da nisam jedina koja se tako osjeća. No, ja sam optimist. Vjerujem da je prava promjena moguća i da bi žrtve trebale imati siguran način izražavanja. Kada ljudi počine zločin ili maltretiraju druge, trebali bi odgovarati za svoja nedjela bez obzira čime se bave ili koliko su moćni. Svi bismo bez srama trebali pričati o tome i održavati viši standard vrijednosti. Ovog ću se tjedna vratiti glumi u ‘Supergirl’ još odlučnija biti dijelom promjene i zahtijevati sigurne uvjete u kojima vlada poštovanje među kolegama’.

❤️

A post shared by Melissa Benoist (@melissabenoist) on

👩‍👧

A post shared by Melissa Benoist (@melissabenoist) on

On the cover of @TVGuideMagazine ! @Comic_Con is nigh! @warnerbrostv #WBSDCC

A post shared by Melissa Benoist (@melissabenoist) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr