'To mi je najduža veza s nekom ženom, a ona me koristi kak' joj paše'

Ivana Banfić bila je gošća ‘Glazbenog showa Dalibora Petka’ i tom je prilikom zapjevala neke svoje najveće hitove. A kako je tijekom njene glazbene karijere bilo surađivati s njom prisjetili su se neki gosti iznenađenja.

‘Imam gotove tri nove pjesme i sve tri su laganice. Nismo još odlučili s kojom ćemo van, ali ubrzo ćete sve čuti’, rekla je Ivana Banfić u eteru Narodnog radija.

Ivana je bila gošća ‘Glazbenog showa Dalibora Petka‘ u kojem je uz band Tvornica zvuka uživo otpjevala svoje najveće hitove: od pjesme Godinama, Predaleko, Otisak prsta, Imam te do Šumice 1 i 2.

U studiju je Ivanu iznenadio Stjepan Božić: ‘Puno prije boksa i plesanja za Dinu Dvornika i grupu ET, moja je karijera počela tako da sam plesao s Ivanom Banfić. Imao sam tada 15 godina’.

Prisjetili su se i svog kratkog izleta u show Zvijezde pjevaju, u kojem su se zadržali samo tri tjedna. ‘Mi smo se super zabavljali i to je najvažnije’, rekli su Ivana i Stjepan, koje je pohvalio i tadašnji sudac Rajko Dujmić rekavši da su mu baš bili slatki.

‘Često šećem po Bundeku s djetetom pa naiđem na Ivanu, koja isto to radi. Jednom smo se tako u šetnji dogovorili da napravimo pjesmu Priznaj mi‘, rekao je Denis Dumančić iz Letećeg odreda, koji je obećao da će joj napisati novu pjesmu.

Ivanu je iznenadio i nekadašnji profesor pjevanja, operni prvak Stojan Stojanov, otkrivši da je Ivana danas mogla biti uspješna operna pjevačica.

‘Ona je i ovako uspjela, ali da je nastavila u operi danas bi bila jednako uspješna i u tom glazbenom području’, kazao je profesor, a Ivana se prisjetila kad je morala odlučiti hoće li otići na gažu ili ostati pjevati operu.

‘To mi je najduža veza s nekom ženom, a ona me koristi kak’ joj paše’, izjavio je Tomislav Tržan TT, nekadašnji Ivanin plesač koji je također stigao u studio i s I Bee otplesao legendarni ples Šumica.

Njene dance kolegice Minea i Ella rekle su da su najveći Ivanini fanovi i da žele biti u prvom redu na njenim koncertima, a Dino Merlin priznao da je napravio duet s njom upravo zbog toga što je različita od ostalih.

Najveće iznenađenje emisije bilo je kad se okupio Ivanin prvi band, koji je osnovala s ocem Ivanom i bratom Nevenom. ‘Otkazao mi je band pred gaže na moru koje smo dogovorili ranije. Moji su klinci vježbali u garaži, pa sam se spustio i pitao žele li svirati na moru svaki dan. Jako su se razveselili i tako je sve počelo’, rekao je tata Banfić kazavši da je jako ponosan što su njegova djeca ostala u glazbi i što su jako uspješna, a glazbena obiteljska crta već se vidi i na unucima.

//www.youtube.com/embed/SIMM7FodY6A

Povratak na Net.hr