PUKLA LJUBAV

TINA ŠEGETIN RAZVELA SE OD CRNOGORSKOG NOGOMETAŠA NAKON GODINU I POL BRAKA: ‘Kad ne ide, bolje je prekinuti’

‘Jednostavno, bila je riječ o neslaganju karaktera i temperamenta, a i dolazimo iz dvije različite sredine’, rekla je Tina

Tina Šegetin, bivša stanarka Big Brother kuće, razvela se od crnogorskog nogometaša Race Jovanovića s kojim je bila u braku godinu i pol dana. Da se ljubav ugasila, dalo se naslutiti i na društvenim mrežama na kojima više nema zajedničkih fotografija bivšeg para. “Već tri mjeseca ne živimo zajedno. U to vrijeme smo predali papire za razvod braka. Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, bila je riječ o neslaganju karaktera i temperamenta, a i dolazimo iz dvije različite sredine”, rekla je Tina za 24sata. Dodala je da je ona inzistirala na razvodu, a Raco se brzo složio s njom.

BB BARBARA SE ZARUČILA: Udaje se i druga sestra Šegetin, dijamantni prsten je birala u Tiffanyju

 

‘Ostali smo u normalnim odnosima’

“Kad nešto ne ide, bolje je prekinuti. Lijepo je da smo se rastali na civilizirani način, bez nekih tenzija. Možda smo i prebrzo uletjeli u taj brak. Ostali smo u normalnim odnosima, bitno mi je da s nekim mogu popiti kavu kad se sretnemo na ulici nakon prekida”, rekla je Šegetin koja trenutno živi sa sestrom Barbarom i majkom Jasenkom koje su, kako tvrdi, podržale njezinu odluku. “Prošlo mi je kroz glavu da smo možda prebrzo uletjeli u taj brak, ali dobro. On je bio super, pljuvala bih po sebi da sad ružno govorim o njemu. Majka i sestra su me podržale”, zaključila je Tina.

https://www.instagram.com/p/Br3JelJhtDf/

BARBARA ŠEGETIN ZAVRŠILA U BOLNICI JER JOJ JE IZNENADA POZLILO: ‘Privatno proživljava pravu dramu…’

Tina i Raco vjenčali su se u Nikšiću u Crnoj Gori krajem 2017. godine, a na ceremoniji su bili i bivši stanari Big Brother kuće, Ervin Mujaković i Darko Petkovski Spejko.

View this post on Instagram

💦 @hotelalkima @vuckoviccvanja

A post shared by Tina Šegetin 👸🏻 (@tinasegetin) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr