ISKRENA ISPOVIJEST

TINA IZ ‘SUPERPARA’ PRIZNALA: ‘Vodim borbu s hranom od rođenja drugog djeteta. U trudnoći sam se udebljala 45 kilograma…’

‘Komplikacije, bolnica, pa pojedeš ručak, a u posjet dođe muž. Mama ispekla kolač, baka štrudlu… Ne možeš preživjeti na bolničkoj hrani – tako uvijek mame i bake misle. A ti ležiš, ne krećeš se, voliš jesti i sve ti miriše. Tražiš još. Misliš ma lako ću ja to skinuti…’, napisala je Tina

Zadarsku pjevačicu Tinu Lekić i njezinog supruga Matu Lekića hrvatska javnost upoznala je u showu “Superpar”. Tina je sada na društvenim mrežama progovorila o svojoj borbi s kilogramima, na što ju je potaknuo nedavni izazov u kojemu su muškarci morali pogoditi sadržaj torbica svojih supruga. Mate je pogodio da Tina u svojoj torbici nosi tablete za mršavljenje.

“Da, da. Istina je. Vodim borbu s hranom i kilogramima od rođenja svog drugog djeteta, svoje kćeri. Nakon prve trudnoće nisam imala nikakvih problema”, započela je Tina na društvenim mrežama.

Tvrdi da joj je početak druge trudnoće bio vrlo stresan. “Da skratim… Komplikacije, bolnica, pa pojedeš ručak, a u posjet dođe muž. Mama ispekla kolač, baka štrudlu… Ne možeš preživjeti na bolničkoj hrani – tako uvijek mame i bake misle. A ti ležiš, ne krećeš se, voliš jesti i sve ti miriše. Tražiš još. Misliš ma lako ću ja to skinuti… Dok nisam stala na vagu prije porođaja i sestra napiše 105 kilograma. O bože, što sam si to napravila”, napisala je.

U drugoj trudnoći dobila je 45 kilograma, ali mislila je da će ih skinuti nakon što rodi. “Onda opet problemi. Nespavanje, priče da moram jesti da mi nadođe mlijeko, nema sad dijete… I onda dijete naraste. I što sad? Sad mogu na dijetu, ali oni bi palačinke, oni bi pohanu piletinu, frigane krumpiriće i onda mjesec dana dijete uzalud jer jednostavno volim jesti i volim hranu”, otkrila je Tina te dodala da se redovito bavi sportom.

“Treninge odrađujem triput tjedno, ali sad mi oni što su govori da jedem govore da mi ne mogu kilogrami preko noći nestati. Ja inače ne vidim problem u tome da žene imaju obline, iako bih i ja sama da su malo manje. Ako ništa drugo, uvijek mi ostaje još jedan reality ‘Život na vagi”, zaključila je.

Povratak na Net.hr