TEŠKE OPTUŽBE

TIJANI AJFON PRIJETI DO 15 GODINA ZATVORA: Tereti je se za krijumčarenje ljudi i organiziranje kokainskih orgija

Tijanin odvjetnik Miloš Stevanović rekao je da je s njom u kontaktu i da je ona zadovoljna uvjetima u pritvoru

Ako se pred Sudom Bosne i Hercegovine dokaže da je Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, skrivila kaznena djela koja joj se za sada stavljaju na teret, organiziranje prostitucije i krijumčarenje ljudi, mogla bi završiti u zatvoru do 15 godina, piše Blic.

Tijanu policija i tužiteljstvo terete da je bila jedan od organizatora orgija i kokainske zabave u Bijeljini i da je njen “posao” bio dovođenje djevojaka u vikendicu.

ODVJETNIK TIJANE AJFON KAŽE DA JE STARLETA ZADOVOLJNA UVJETIMA U ZATVORU: ‘To je bila jedna obična zabava na kojoj je bilo više ljudi’

Strogim odredbama kaznenog zakona BiH za ta kaznena djela predviđene su višegodišnje kazne zatvora.

Tijana je u pritvoru u Doboju

Tko privoli, preveze, sakrije, pruži zaštitu ili na drugi način omogući boravak krijumčarenih osoba u Bosni i Hercegovini kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina, međutim tko to učini u sastavu organizirane grupe ili grupe za organizirani kriminal, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od tri do 15 godina.

Uz to, u kaznenom zakonu se navodi da tko upotrebom sile ili prijetnjom upotrebe sile ili drugim oblicima prisile, otmicom, prijevarom ili obmanom, zloupotrebom ovlasti ili utjecaja ili položaja bespomoćnosti ili davanjem ili primanjem isplata ili drugih koristi kako bi privolio osobu koja ima kontrolu nad drugom osobom, privoli, preveze, preda, sakrije ili primi osobu u svrhu iskorištavanja te osobe u državi u kojoj ta osoba nema prebivalište ili čiji nije državljanin, kaznit će se kaznom zatvora od najmanje pet godina.

TIJANU AJFON POLICIJI PRIJAVILA BIVŠA ŠEFICA? Ugovorila joj je posao u Hrvatskoj, a umjesto eura dobila je batine

Tijana Maksimović trenutno se nalazi u Doboju u pritvoru, a njen odvjetnik Miloš Stevanović rekao je za Dnevni Avaz da je s njom u kontaktu i da je ona zadovoljna uvjetima.

Povratak na Net.hr