'BEZVREMENSKA LJEPOTA'

TIHANA HARAPIN U 70. GODINI POZIRALA U BIKINIJU: Fanove je oduševila isklesanim vitkim tijelom; ‘Bože što si lijepa’

Iako će uskoro napuniti 70 godina, Tihana ima vitko isklesano tijelo na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene

Vlasnica modne agencije Talia Models Tihana Harapin Zalepugin (69) ljetuje u Vrisniku na otoku Hvaru sa suprugom Sašom Zalepuginom (89). Svojim pratiteljima na društvenim mrežama skoro svakodnevno dijeli objave s odmora, a ona na kojoj pozira u kupaćem kostimu izazvala je najviše pozornosti.

Tihana na fotografiji pozira sjedeći na kamenim stubama, a na sebi ima žuti trendy dvodijelni badić. Iako će uskoro napuniti 70 godina, ona ima vitko isklesano tijelo na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe žene.

“Kakva ljepotica! To se zove stil!”, “Prekrasna. I ‘u boji'”, komentirali su njezini fanovi te su joj pored komplimenata udijelili i brojna srčeka.

Tihana je za Gloriju rekla kako nju i supruga za Hvar vežu posebna sjećanja.

‘Prije jednodijelni, a sada bikini’

“Hvar je za mene i Sašu ‘naš otok’ jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine”, ispričala je.

Tihana je na svom Facebooku objavila fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira uz supruga, a stavila ju je pored nove slike s Instagrama.

“Samo su nanule odoljele vremenu… Za koji dan dođe i mojih 69…”, napisala je uz objavu, a fanovi su je nagradili brojnim lajkovima i komplimentima.

“Za naslovnice”, “Nanule, ali ne i vlasnica”, “Vrijeme je dodalo ljepotu vlasnice”, “Predivni”, “Prije jednodijelni, a sada bikini… Bravo Tihana”, “Predivna si”, “Bože što si lijepa, i nekad i sad”, “Bezvremenska ljepota”, samo su neki od komentara.

Screenshot Facebook

View this post on Instagram

predobra #moranapaj majka

A post shared by Tihana Harapin Zalepugin (@tihanaharapinzalepugin) on

Povratak na Net.hr