Hot

PREKID S PODUZETNIKOM

TATJANA JURIĆ JE OPET SOLO? Voditeljica se početkom godine pomirila s bivšim, ali…; Već neko vrijeme zaručnički prsten više nije na ruci

Tajnovita voditeljica i poduzetnik navodno su se trebali vjenčati u lipnju, no pandemija koronavirusa pomrsila im je planove

Radijska voditeljica Tatjana Jurić u veljači je iznenadila fanove kada je otkrila da je ponovno u vezi s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Naime, početkom 2018. prekinuli su svoju trogodišnju vezu, a onda je voditeljica početkom godine objavila fotku s bivšim dečkom i svima dala do znanja da su se pomirili.

SVI SE ZAGLEDALI U STOPALO TATJANE JURIĆ: Primjećujete li u čemu je fora? ‘Ne znam zašto je ovakvo ispalo’

https://www.instagram.com/p/B8ZTtFinPrj/?utm_source=ig_embed

Nekoliko dana kasnije Jurić je objavila fotku iz studija s pjevačicom Ninom Badrić i pokazala zaručnički prsten. Tajnovita voditeljica koja skriva svoj privatni život ni tada nije komentirala svoju vezu.

Story je od izvora bliskih paru saznao kako se vjenčanje trebalo održati u lipnju, no pandemija koronavirusa pomrsila im je planove, a pišu kako je i njihovoj ljubavi ponovno došao kraj. Naime, kako piše Story, Tatjana već neko vrijeme ne nosi zaručnički prsten.

Nestala je i voditeljica s Instagrama na mjesec i pol dana, da bi se potkraj kolovoza ipak vratila. “Dobar dan, Instagram svijete. Što sam lijepoga propustila dok me nije bilo? Nastavljamo dalje”, napisala je tada.

View this post on Instagram

hashtag ooooommmmmmmm… 🍀

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Povratak na Net.hr