Udala se Tamara Ecclestone nakon pet mjeseci veze

Kći Bernieja i Slavice Ecclestone, Tamara Ecclestone udala se za Jaya Rutlanda u hotelu Grand, jednom od najluksuznijih na francuskoj rivijeri pred više od 150 uzvanika, među kojima su bili Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley te Sean Connery, a dva dana kasnije krenuli su ‘curiti’ i detalji

Vjenčanje Tamare Ecclestone i bivšeg brokera Jaya Rutlanda u utorak je uspjelo proći daleko od očiju javnosti, no dan nakon svadbe par je napravio i tulum na plaži na kojem su se raspištoljili. Piće je teklo u potocima, a sjajno raspoložena bogata nasljednica, koja je poput ostalih uzvanika bila sva u bijelom, odlučila se i okupati.

Na vjenčanje u Grand hotelu bilo je pozvano više od 150 uzvanika, među kojima su bili Rosie Huntington-Whiteley, Sean Connery i Nicola Roberts.

Navodno je potrošieno pet milijuna kuna samo na 73 sobe u Grandu, koji je jedan od najluksuznijih hotela na francuskoj rivijeri.

Dodatnih 30 milijuna iskeširano je za glazbu, polusatni vatromet i nastup Eltona Johna. A šuška se da su na Tamarinom vjenčanju nastupili i Lionel Richie, Calvin Harris te Mark Ronson.

Još se ne zna koju je vjenčanicu nosila Tamara, ali je zato viđena kako isprobava haljine Vere Wang u New Yorku u travnju.

Inače, zanimljivo je i da su se Tamara i Jay vjenčali nakon samo pet mjeseci veze.

Vjenčanje njene sestre Petre, koja je nosila vjenčanicu Vere Wang, koštalo je više od 12 milijuna funti, a njega je djelom financirala i njena majka Slavica Ecclestone, piše dailymail.co.uk.

Povratak na Net.hr