NEVJEROJATAN LUKSUZ

TAMARA ECCLESTONE PUSTILA KAMERE U SVOJU GARDEROBU: Stvari u njenim ormarima vrijede više od 42 milijuna kuna

Tamara Ecclestone je otvorila vrata svog doma i garderobe ekipi svog novog reality showa Tamara’s World i pokazala svoje modno carstvo.

U ormaru koji sadrži krpice vrijedne pet milijuna funti odnosno 42,3 milijuna kuna, Tamara ima 37 pari Chanelovih espadrila i 81 komplet pidžama Victoria’s Secreta. Garderoba joj je podijeljena u dvije prostorije: u jednoj je odjeća za proljeće i ljeto, a u drugoj za jesen i zimu.

View this post on Instagram

Stepping into @maddoxgallery last night

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamara posjeduje 57 bikinija te 72 naočale, a za svojih 95 torbica ima posebnu sobu. Naravno, sve su brendirane, pa tako ima 47 Chanelovih, 15 Edie Parker i 33 Jimmyja Chooa.

U svojoj kolekciji ima i 22 para Guccijevih šlapica.

No, 33-godišnja bogatašica je otkrila i da voli kupovati u jeftinijim trgovinama. Nije joj, kaže, strano ni cjenkanje, što je naučila od oca, bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea.

“Da, volim lijepe stvari, ali ako postoji način da uštedim, iskoristit ću to. Otac mi je uvijek govorio da pitam za popust i dobit ću ga”, rekla je kći Slavice Ecclestone.

 

U showu Tamara’s World, koji se počinje prikazivati u srijedu navečer, pokazala je i luksuznu igraonicu svoje trogodišnje kćeri koja ima i svoga batlera.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr