BRUTALNA PLJAČKA

TAMARA ECCLESTONE OGORČENA I POTRESENA: Provalnici su joj ukrali nakit vrijedan 50 milijuna funti

Glasnogovornica londonske policije rekla je da zasad ne može potvrditi nikakve konkretne pojedinosti

Iz londonskog doma Tamare Ecclestone, kćeri bivšega vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, nepoznate su osobe u petak navečer u roku od 50 minuta ukrale nakit vrijedan oko 64 milijuna dolara (oko 400 milijuna kuna), objavio je u ponedjeljak časopis The Sun.

Tabloid piše da su u petak trojica lopova provalila u kuću bogate 35-godišnjakinje koja se nalazi blizu Hyde Parka te sa sobom odnijeli sav nakit iz sefa smještenog u spavaćoj sobi.

Tamara Ecclestone nije bila u Velikoj Britaniji kad se dogodila provala jer je otputovala na božićne blagdane, stoji u policijskom izvješću.

Istraga je u tijeku

Glasnogovornica londonske policije rekla je da zasad ne može potvrditi nikakve konkretne pojedinosti, a na novinarsko pitanje o krađi je odgovorila da su njezini kolege u stambeni objekt u zapadnom Londonu pozvani u petak navečer nedugo nakon 23 sata zbog dojave o provali.

“Raspolažemo podatkom po kojemu je ukraden nakit velike vrijednosti. Istraga je u tijeku”, kazala je.

“Nažalost mogu potvrditi da je došlo do provale u kuću. Zaštitari obitelji surađuju s policijom. Tamara i obitelj su dobro, no duboko su ogorčeni i potreseni. Ako bilo tko ima informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, obratite se policiji”, rekao je glasnogovornik obitelji Ecclestone.

Povratak na Net.hr