NE ZNA ŠTO ĆE

TAJNA LJUBAV POPULARNE NEVENKE: U vezi je sa Sinjaninom koji ju je već zaprosio!

Popularna Neve već je godinu i pol dana u vezi sa Sinjaninom.

Nevenka Bekavac postala je glavna zvijezda show Ljubav je na selu, a svi su je zapamtili po njezinom neuspješnom traženju dečka. No, čini se da popularna Neve ipak nije neuspješna u ljubavi jer, kako piše 24 sata, već godinu i pol dana sretno ljubi.

ZA SVE NEVJERNE TOME: Nevenka je u mladosti stvarno imala manekensku liniju, evo i dokaza!

40-godišnja Neve u vezi je sa Zvonom Petričevićem (43) iz Sinja, a kako kaže, stalno prekidaju i mire se. Smeta joj što Zvone po cijele dane sjedi u kući i ništa ne radi.

“Kad sam ga vidjela, naizgled, pomislila sam nije loš. Kad sam ga upoznala ništa mi više nije značio njegov izgled”, rekla je Nevenka za 24 sata.

“Ima penziju neku, ne znam što radi. Smeta me što nije džentlmen. Stalno govori da će se promijeniti, a ništa. Salijeće me. Pokušava se promijeniti. Ne znam, žao mi ga je ostaviti jer se obećava promijeniti. Ako se ne promijeni, ne znam što ću”, pojadala se Nevenka.

Kaže da bi voljela da Zvone vozi nekakav automobil.

“On kaže da se boji auta. Ma zeza on. Boji se on svega, zato što je takav”, ispričala je popularna Neve, koja je svog dečka upoznala u Međugorju.

“U godinu dana odveo me u kafić samo tri puta. Ja poslije nisam imala volju izlaziti s njim, dosadno mi je s njim. Odveo me jednom na pizzu. S njim ne možeš nigdje jer on kaže da nema novca. Rekao je: ‘Kad se vjenčamo, popravit ću se.’ Zaprosio me, nisam još ništa odgovorila. Nisam ništa odlučila definitivno”, otkriva Neve.

Povratak na Net.hr