banner

NOVI POČETAK

TAJČI SASVIM ISKRENO O NOVOJ LJUBAVI: ‘Jedan smo drugome dar i ljubav’

Tajči kaže kako ljubav liječi sve, ali ne samo romantična ljubav, nego ljubav koju osjećamo

Tatjana Matejaš Cameron Tajči dvije godine nakon smrti supruga Matthewa Shanea Camerona na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj je u zagrljaju američkog glazbenika Davida Langleya. Popularna pjevačica za IN magazin otkrila je kako uživa u novoj ljubavi.

TAJČI PONOVO LJUBI? Oduševljeni fanovi; ‘Hvala Bogu da ste se pronašli i da ste sretni skupa’

“Ljubav liječi sve, ali ne samo romantična ljubav, nego ljubav koju osjećamo i koja nas ispuni do zadnje stanice, do zadnjeg mjesta u našem biću. Ta neka ljubav koja je veća od svih nas”, rekla je.

David ima brojne vrline kojima je osvojio Tatjanu.

“Autentičnost, i iskrenost i potpuna predanost. Ono kad se ne pretvaramo, ne skrivamo ništa, kad možemo podijeliti i najteže boli i najgore misli koje nam dođu i kad u tome osjetimo da smo jedan drugome dar i ljubav”, pojasnila je.

Prihvaća stvari kakve jesu

Tajči je u kanteni u svom američkom domu sa sinovima.

“Doma imam tri sina i djevojku od najstarijeg sina. Dobro nam je, fino se slažemo, nitko nije nervozan. Svi imamo neke projekte, svi smo kreativni. Ja kuham fino pa se okupimo oko stola i dobro nam je, zasad se ne mogu požaliti”.

Samoizolacija joj ne pada teško jer, kaže, prihvaća stvari kakve jesu.

TAJČI NAJAVILA KNJIGU U KOJOJ ĆE IZNIJETI SVOJA NAJBOLNIJA ŽIVOTNA ISKUSTVA: ‘Za silovanje sam krivila sebe’

“Ja si uvijek volim ponavljati u glavi onaj krasan citat ‘Nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar neće’, a to znači da moramo prihvatiti situaciju kakva je i prihvatiti i bol i tugu i strah i sve osjećaje koji dolaze i onda to otpustiti, ne zaglaviti se u tome. Ja se nadam da će nam ova situacija otvoriti poglede neke nove perspektive i možda pružiti priliku da neke stvari stvarno promijenimo, da bude bolje svima ne samo jednom sloju ljudi”, rekla je Tatjana.

Povratak na Net.hr