TEŠKI ŽIVOTNI PUT

TAJČI NAJAVILA KNJIGU U KOJOJ ĆE IZNIJETI SVOJA NAJBOLNIJA ŽIVOTNA ISKUSTVA: ‘Za silovanje sam krivila sebe’

Tajči je preko sestri karmelićanki u Americi upoznala svog pokojnog supruga Matthewa Camerona

Pjevačica Tatjana Matejaš Tajči (49) najavila je knjigu u kojoj će pisati o iskustvima s estrade, depresijama, životnim nevoljama, ali i o tome kako je sve pobijedila, piše 24 sata.

TAJČI PONOVO LJUBI? Oduševljeni fanovi; ‘Hvala Bogu da ste se pronašli i da ste sretni skupa’

“U knjizi ću pisati o svemu što se događa kad smo slomljeni, ali nastavljamo dalje. I kako nam glazba može pomoći”, kazala je.

Tajči je sa 17 godina na Zagrebfestu započela svoju bogatu glazbenu karijeru kada je dobila nagradu za najboljeg novog umjetnika i treće mjesto. No, nije bila svjesna, kaže, da je upala u svijet moćnih i požudnih muškaraca.

Za silovanje koje je prošla krivila je sebe. Uvjerila se je da je sama kriva za sve. Sada je shvatila kako je previše godina provela u sramu.

Pjevala je po crkvama

“Sramila sam se svoje ‘divlje’ prošlosti. Jednom, dok sam pjevala, konačno sam dopustila svom tijelu da se kreće i sad se dobro osjećam”, napisala je.

Unatoč slavi, slomila se je i pobjegla u Ameriku gdje je pjevala po crkvama, a preko sestri karmelićanki upoznala je i pokojnog supruga Matthewa Camerona.

Vodila je i show “Waking Up in America”, motivacijsku emisiju u kojoj su gosti iznosili iskustva borbe sa svojim problemima. Unutarnji mir, rekla je, ni tad nije pronašla.

TAJČI OTKRILA STROGO ČUVANU TAJNU O SILOVANJU: ‘Bila sam u tinejdžerskoj dobi, vjerovala sam da je to moja krivica’

“Sve je u mom životu bilo dobro, ali sam svejedno osjećala da nešto nedostaje. Bila sam u depresiji. Nisam znala kako moj život treba izgledati, ali sam točno znala kako se želim osjećati”, otkrila je.

Povratak na Net.hr