‘Svu imovinu koju imam dobila sam od sponzora’

Osim što uživa u svakom trenutku samačkog života, uskoro bivša gospođa Gotovac otkriva kako joj se otvaraju nova vrata za poslovni uspjeh, a najviše je raduje što prvi put u životu sama zarađuje novac.

Bivša manekenka i pjevačica u usponu Simona Gotovac, nakon poduže medijske šutnje, progovorila je za Extru i otkrila nove detalje iz svojeg života.

U travnju, kada i sudski prestaje njezin brak s bivšim menadžerom i suprugom Antom Gotovcem, postaje slobodna žena, a iako ju je Ante molio da mu se vrati, ona to i dalje odbija.

“Ante je izrazio želju da mu se vratim, a ja sam mu rekla da je to science fiction, dakle nemoguća misija”, kaže Simke i dodaje kako ga je nekada ludo voljela, a on ju je iskoristio i povrijedio.

“Bila sam zbilja zaljubljena u njega. Svi su mi govorili da nije za mene, ali ja sam se prepustila svojim osjećajima, odrekla se zbog njega titule Kraljice Hrvatske i karijere, zatrudnjela i rodila. I nije mi žao zbog toga. Samo mi je žao što me povrijedio. Vjerujem da ću jednoga dana pronaći muškarca koji me ne želi iskoristiti.”

Od kada je napustila Antišu, Simke je napunila baterije i sređuje život. Novi menadžer joj pronalazi poslove, a napokon osjeća zadovoljstvo što sama zarađuje novac.

“Sretna sam i dobro mi je. Imam već unaprijed dogovoreno deset gaža, ljudima se sviđaju moji nastupi, konačno zarađujem vlastiti novac.”

Simke danas živi u podstanarskom stanu, a odlučna je u tome da kupi vlastiti, pa štedi i otkriva da živi jako skromno, troši samo na hranu i vrtić za Gabicu, a nada se i nekom sponzorskom autu.

“Većinu toga što imam dobila sam od sponzora i sretna sam zbog toga. Štedim da što prije kupim stan, a nadam se i nekom sponzorskom autu”, ‘skromna’ je Simke.

Tako Simonica ide kod frizera, u teretanu, na masažu i solarij, a sve besplatno, točnije, plaćaju sponzori, a čak dobiva i besplatne parfeme i razne pomadice.

Prethodni članci:

arti-201003050526006
arti-201003020744006
arti-201002160510006
arti-201002140114006

Povratak na Net.hr