ODLAZAK LEGENDE

SVIJET U SUZAMA ZBOG LEONARDA COHENA: ‘Može li ovaj tjedan biti gori?’

Prince, David Bowie, Gene Wilder, pa sad i Leonard Cohen – 2016. godina nažalost je prepuna velikih gubitaka u svijetu poznatih.

Leonard Cohen, legendarni kanadski glazbenik i pjesnik, poznat kao jedan od najvećih vizionara među umjetnicima svog naraštaja, umro je u noći na petak u 82. godini, objavljeno je na njegovoj stranici Facebooka.

NAPUSTILA NAS JE JEDNA OD NAJVEĆIH GLAZBENIH LEGENDI: Leonard Cohen preminuo u 82. godini života

Ova je vijest rastužila obožavatelje i brojne Cohenove kolege, koji su se od glazbene legende oprostili i putem društvenih mreža.

Stand-up komičar Patton Oswalt tako je napisao da je smrt Leonarda Cohena jako simbolična i da je ovo samo još jedna u nizu loših vijesti u 2016.

“RIP veliki Leonarde Cohene. Može li ovo biti zadnje u 2016.”, napisao je glumac Johnny Knoxville.

“Može li ovaj tjedan biti gori. Hvala ti, Leonarde Cohene, za sve. Počivaj u miru”, napisala je pjevačica Lily Allen.

“Nijedan drugi glazbenik nije zvučao kao Leonard Cohen. Njegov će se rad prenositi generacijama. Nedostajat ćeš Kanadi i svijetu”, napisao je kanadski političar Justin Trudeau.

“Leonard Cohen je preminuo. Još je jedan magični glas utihnuo”, napisala je komičarka Bette Midler.

“Trump je izabran za predsjednika, Leonard Cohen je umro. Jer svaki put kada se pojavi neki se*onja na partyju, cool osoba ga napusti”, napisala je komičarka Morgan Murphy.

“Dragi Leonarde, hvala ti za sve mirne i tihe noći, razmišljanja, perspektive, kisele osmijehe i istinu”, napisao je glumac Russell Crowe.

“Žao mi je što smo izgubili velikog pjesnika Leonarda Cohena. Bila sam njegov veliki fan. Imao je najsenzualniji muški glas na svijetu”, napisala je Dita Von Teese.

Vijest je rastužila i pjevačicu Alanis Morissette.

Od glazbenika se oprostio i glazbenik Rob Thomas.

Povratak na Net.hr