SRETAN ROĐENDAN

SVIJET NIKADA NIJE PREBOLIO NJIHOV PREKID: Bila je ‘najveća ljubav’ slavnoga glumca

Svi smo je zavoljeli u romantičnoj drami The Notebook, a danas slavna glumica Rachel McAdams slavi 38. rođendan.

Slavna glumica Rachel McAdams jedna je od najpoznatijih kanadskih glumica, a pažnju javnosti privukla je 2004. godine ulogom Regine George u tinejdžerskom filmu Mean Girls te ulogom Allie Hamilton u filmu The Notebook.

STARA ALLIE IZ THE NOTEBOOKA: Glumica Gena Rowlands primit će počasnog Oscara

Njezina ljubavna drama s kolegom Ryanom Goslingom, koji je glumio Noaha, oduševila je svijet, a zanimljivo je da su njih dvoje i u stvarnom životu bili u vezi. Rachel i Ryan hodali su od 2005. do 2007. godine, a bila je to ljubav koja je opčinila sve. Stoga ni ne čudi da je vijest o njihovom prekidu razočarala obožavatelje.

Navodno, Rachel se uvijek nadala da će se ona i Ryan pomiriti, pa ju je vijest da on i njegova nova partnerica Eva Mendes očekuju prinovu potpuno slomila. Zanimljivo je da je Rachel odlučila prekinuti sa slavnim glumcem upravo zato što on nije bio siguran želi li djecu, pa ju je ova vijest zbog toga još više pogodila.

Nakon prekida, Gosling je o njoj govorio kao o “jednoj od najvećih ljubavi u životu”. Nakon njihova prekida, Gosling je u vezi s Evom Mendes, a McAdams je izlazila s još dvojicom kolega, Joshom Lucasom i Michaelom Sheenom, a trenutno je u vezi sa scenaristom Jaimeom Lindenom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr