ZA BOŽIĆ

SVE NAJBOLJE OD EMILY: Slavna ljepotica izradila je vlastite božićne čestitke, trebamo li reći da je na njima skroz gola?

Ljepotica je pripremila malo drugačiju čestitku za Božić…

Božićne čestitke najčešće uključuju crvenu i zelenu boju, snjegoviće, pahuljice ili možda članove obitelji u jednakim božićnim džemperima. Ali nisu takve kada je u pitanju čestitke slavne ljepotice Emily Ratajkowski.

DEKOLTE OD KOJEG PRESKAČE SRCE: Emily Ratajkowski nemilosrdno napaljuje kamo god otišla!

Lijepa manekenka napravila je svoje vlastite blagdanske čestitke i ekskluzivno ih objavila u Vogueu. Ništa tu ne bi bilo čudno da Emily na njima nije – gola.

Čestitke su kolaž fotografija, koji uključuje detalje interijera, ali i njezinog nagog tijela.

“U pitanju su kolaži fotografija koje sam slikala tijekom čitave godine, svojim mobitelom, tako da je tu puno mjesta koja su mi važna. Oduvijek me zanimala ta moć prostora i kako prostor može utjecati na naš identitet. Tu su i fotografije na kojima sam ja”, rekla je Emily za Vogue.

Ljepotica je napravila samo pet ovakvih čestitki, za ljude koji su joj važni, jer svaka od njih je na neki način njezin autoportret.

“Kad uzmete u obzir sve što se događalo u svijetu ove godine, shvatite da materijalno nema neku vrijednost, a budući da sam željela ljudima koje volim pokloniti nešto posebno, s ljubavlju, odlučila sam se za ove kolaže”, objasnila je Emily.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr