A ON RENOVIRAO STAN

SUZA NEMA DA ISPLAČE SVOJU BOL: Nakon što ga je varala i izigrala, reality zvijezda uzela bebu i ostavila zaručnika

Iako su nedavno postali roditelji, slavni reality par prekinuo je i to na ne baš lijep način.

Samo mjesec dana nakon što su postali roditelji djevojčice Dream, poznati reality par Rob Kardashian i Blac Chyna okončali su svoju vezu.

BLAC CHYNA OBJAVILA FOTOGRAFIJU S KĆERKICOM I PODIGLA PRAŠINU: Grozno! Ništa gadnije nisam vidjela!

Kako pišu američki mediji, Chyna se iselila iz njihovog zajedničkog doma i sa sobom povela kćerkicu Dream. Pokupila je sve svoje i bebine stvari iz kuće, što je njezinog bivšeg zaručnika jako rastužilo, a požalio se i svojim obožavateljima na društvenim mrežama da mu je srce slomljeno ‘kao nikad do sad’.

“Sve sam dao za nju, a nisam znao da sam samo bio dio njezinog plana”, rekao je Kardashian u videu objavljenom na Instagramu, a na kojem se vidi prazna soba koju su namijenili svojoj djevojčici.

Zanimljivo je da je samo par sati prije potvrde prekida slavnog para, hakiran Instagram profil bivše striptizete te su se na istom pojavile inkriminirajuće privatne poruke koje je Chyna razmjenjivala s brojnim muškarcima dok je bila trudna s Robovim djetetom. Tako je otkriveno da je njezin plan bio dobiti prezime Kardashian, a u brojnim objavljenim porukama svog je zaručnika nazivala ‘debelom ljenčinom’.

Rob se pak požalio da je Chyna otišla ‘iz svježe renoviranog stana koji je kupio za nju.’

Povratak na Net.hr