PRESRETNI SU

SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA RODILA NAKON DVA SPONTANA POBAČAJA U GODINU DANA: Alec Baldwin (62) dobio šesto dijete

Hilaria je prošle godine doživjela dva spontana pobačaja, jedan u travnju, a drugi u studenom

Holivudski glumac Alec Baldwin (62) i njegova supruga Hilaria (36) dobili su svoje peto zajedničko dijete. Instruktorica joge na svom je Instagramu pratiteljima otkrila da je rodila sina.

NIJE SE PREDALA: Nakon dvije izgubljene trudnoće u jednoj godini, supruga poznatog glumca otkrila da je opet u drugom stanju

“Sinoć smo dobili bebu. On je savršen i presretni smo”, napisala je uz fotografiju na kojoj u naručju drži svog malenog sinčića, a uz njih je njen suprug Alec. Par još nije otkrio ime prinove.

Instagram/Hilaria Baldwin

Alec i Hilaria zajedno imaju kćer Carmen (7) i sinove Rafaela (5), Leonarda (3) i Romea (2). Glumac ima i 24-godišnju kćer Ireland s bivšom suprugom Kim Basinger.

Hilaria je prošle godine doživjela dva spontana pobačaja, jedan u travnju, a drugi u studenom nakon četiri mjeseca trudnoće. Sretnu vijest kako je ponovo trudna podijelila je u travnju na svom Instagramu.

SUPRUGA HOLIVUDSKE ZVIJEZDE SLEDILA JAVNOST ZABRINJAVAJUĆIM PRIJENOSOM: ‘Mislim da sam upravo izgubila bebu…’

“Idemo ponovno. Pustit ću dijete da priča jer nemam riječi kojima bih opisala kako se osjećamo zbog ovog zvuka. Upravo sam dobila sjajne vijesti da je ova mrvica zdrava i dobro. Htjela sam to podijeliti s vama”, napisala je Hilaria uz video s pregleda.

Povratak na Net.hr