'Suprug me uvijek tjerao na treninge i tada sam ga mrzila'

Ljetne vrućine su odavno iza nas, a zima nam opasno diše za vratom. No, to ne znači da se sada možemo opustiti i prepustiti nakupljanju kilograma. Naprotiv, sada je pravi trenutak za početak treninga. Tako u teretanama sve češće možemo susresti poznata lica.

Dvije poznate dame koje intenzivno rade na svom izgledu jesu Jelena Bosančić i Viktorija Rađa. Obje majke, ali i savjesne sportašice, redovito treniraju i svoje tijelo održavaju u formi.

‘Ovo je stil života, uživam u ovome. Treniram svaki dan i to je dio mog života’, otkrila je za InMagazin Viktorija Rađa koja je zahvaljujući suprugu Dini Rađi postala prava ovisnica o sportu.

‘Suprug me uvijek tjerao na treninge i tada sam ga mrzila. Mislila sam si: ‘Što sad ti hoćeš?’. No, moram priznati da mi je usadio neke navike zahvaljujući kojima sam puno lakše prošla kroz dvije trudnoće. Ja sam imala dosta specifične trudnoće jer sam dobila jako puno kilograma, ali sam ih i jako brzo skinula. Ne zato što sam nešto posebno radila, nego zahvaljujući prethodnim treninzima. Ipak, kad si sportaš tijelo pamti’, priča Viktorija koja danas izgleda odlično.

Manekenka i bivša sudionica Farme, Jelena Bosančić prije godinu dana postala je majka malenog Tome, i sada je konačno pronašla vremena za sebe i svoje tijelo.

‘Evo, sad mi je dijete malo naraslo, prohodalo, sada se tata brine za dijete, pa ja mogu izdvojiti sat vremena dnevno za trening. Ovo mi je prvi, čisto da znate, vidite kako sam se zapuhala. Uf, mislila sam da je puno lakše. Inače, svoju liniju mogu zahvaliti mome sinu Tomi pošto udaramo noćnu smjenu, idemo spavati u 6 sati ujutro, ali usprkos liniji ne osjećam se dobro u svom tijelu, tako da se nadam da će mi ovaj fitness pomoći da se puno bolje osjećam i zdravije živim’, tvrdi Jelena.

Povratak na Net.hr