PONOSNI TATA

SUPRUG ELLE DVORNIK PROGOVORIO O PORODU: ‘Komplikacije, popucali živci i nekoliko besanih noći. Tako sam ponosan…’

Ella i Charles fotografiju svoje male kćerkice podijelili su društvenim mrežama uz zahvale svima koji su im pružili podršku

Blogerica i influencerica Ella Dvornik prije četiri dana rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu Lumi Wren. Ona i njezin suprug Charles Pierce presretni su te su fotografije prinove podijelili putem društvenih mreža.

DANIJELI DVORNIK PRATITELJICA PRIGOVORILA ZBOG IMENA ELLINE KĆERI: Jednom rečenicom ju je ušutkala

Ponosni tata objavio je tri slike na kojima pozira s Ellom i malenom kćerkicom koja spava u maminom krilu.

“Komplikacije, popucali živci i nekoliko besanih noći rezultirali su najvećom radošću. Tako sam ponosan na svoju predivnu suprugu Ellu i presretan što vam mogu predstaviti predivnu Lumi Wren Dvornik-Pearce koja se neočekivano rodila 20. veljače u 18:17”, napisao je Charles te se zahvalio svima na podršci.

‘Sve ciljeve sam ostvarila’

Njegova supruga Ella podijelila je fotografiju na kojoj njih dvoje poziraju zagrljeni, a Charles je svoju lijevu riku stavio na Ellin trudnički trbuh.

“Its a wrap! Doslovno! Ovo mi je bio posljednji put (nadam se da se nisam coprala sada). Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blaženi među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude.

ELLA DVORNIK RODILA DRUGO DIJETE! Otkrila je i neobično ime bebe, sigurno ga još niste čuli

Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine sam ostvarila, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda osim super mame spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima! Charles i ja smo se dogovorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni tri, pa onda možemo skupa opet proživljavati pubertet na kratko. Ova mama je spremna za velike promjene, i prvo ću krenuti od sebe! Hvala svima na čestitkama”, napisala je uz objavu.

Povratak na Net.hr