Što li će tek Jennifer Aniston reći na ovaj potez Angeline Jolie?

Prvo joj je ‘ukrala’ muškarca, a sad se ‘bacila’ na njena holivudska ‘svetišta. Angelina Jolie i Brad Pitt odmaraju u najomiljenijem hotelu Jennifer Aniston i to na inicijativu Bradove bolje polovice. Čak su rezervirali apartman u kojem inače spava Jennifer Aniston. Neki upućeniji tvrde da bi Bradovu bivšu, kad sazna, ovo moglo povrijediti.

Glumica Angelina Jolie uzela je stvar u svoje ruke te rezervirala apartman za nju i partnera Brada Pitta u najomiljenijem hotelu Jennifer Aniston.

Slavni se par prijavio u hotel Sunset Tower u Hollywoodu u utorak, 27. kolovoza, a čak spavaju u apartmanu u kojem noćenje košta 2.500 dolara i u kojoj inače spava Bradova bivša.

Angelina je sve organizirala, a iako inače idu u Bradove omiljene hotele Four Seasons ili Bel Air, ovaj put se Angelina odlučila za Sunset Tower.

Upućeni izvori tvrde da bi ovaj Angelinin potez moga povrijediti Jennifer kad sazna i da će biti uvjerena da ovaj izbor nije slučajan.

Jennifer nikad nije tajila da obožava stari holivudski šarm ovog hotela i njegova je redovita gošća te voli biti u apartmanu 1502, koji je Angelina rezervirala.

‘Angie definitivno zna da je ovo omiljeno mjesto Jennifer Aniston’, tvrdi izvor.

Par inače odmara od svoje djece, a Angelina je još prije govorila o potrebi da ona i Brad provode kvalitetno vrijeme zajedno.

‘Morate se pobrinuti da ponekad imate ono vrijeme kad nećete biti mama i kad nećete biti tata. Najvažnije je da volite svoju djecu, ali isto tako morate biti fokusirani jedno na drugu kako bi bili povezani. A kad ste povezan i jak par, to je i za djecu bolje’, smatra Angelina.

Povratak na Net.hr