KRAĐA IDENTITETA

STJEPAN HAUSER ŽRTVA PREVARANATA: Pozivaju njegove obožavateljice na spojeve i traže novac od fanova

Stjepan, navodno, već neko vrijeme ima problema s prevarantima koji otvaraju lažne profile na društvenim mrežama u njegovo ime

Violončelist Stjepan Hauser (33) postao je žrtva prevaranata koji se na društvenim mrežama predstavljaju kao on te traže novac od pratitelja. Putem Instagram profila oglasio se njegov PR tim te obavijestio fanove da moraju biti na oprezu.

“Jako smo tužni što čujemo da je Hauserovo ime ponovno korišteno za lažno predstavljanje i novčane prevare nevinih ljudi. Svi oni koji su postali žrtve takve prevare trebaju uvijek kontaktirati lokalnu policiju sa svim detaljima slučaja. Samo da se zna, Hauser nikada ne bi kontaktirao svoje fanove izravno putem društvenih medija ili bilo kakvih poruka te tražio novce, svi ti novčani zahtjevi su zapravo prevare”, objavljeno je na Hauserovom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/B42WT9KHyg2/

Stjepan, navodno, već neko vrijeme ima problema s prevarantima koji otvaraju lažne profile na društvenim mrežama u njegovo ime te traže spojeve s njegovim obožavateljicama i pokušavaju iznuditi novac od pratitelja.

View this post on Instagram

Firenze di notte… che romantico 😉

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

View this post on Instagram

Love Story in Venice 💕

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

https://www.instagram.com/p/B4SQKC5HxQV/

View this post on Instagram

About last night

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr