Hot

NE SKRIVA SREĆU

STIŽE BEBA: Bivša hrvatska manekenka Kristina Šalinović je trudna, a nedavno se i zaručila

U dugačkoj objavi na Instagramu, naša bivša manekenka Kristina Šalinović objavila je da čeka prinovu. S zaručnikom, tattoo majstorom Enricom Miglioratijem zaručila se početkom prošlog mjeseca

Bivša manekenka Kristina Šalinović objavila je na Instagramu da je trudna. S zaručnikom tattoo majstorom Enricom Miglioratijem s kojim se nedavno zaručila čeka prvo dijete. Kristina je tako u objavi obavijestila svoje mušterije da neko vrijeme prestaje s radom kao frizerka.

POTRESNA ISPOVIJEST NAŠE BIVŠE MANEKENKE: ‘Bila sam među top 50 najtraženijih svjetskih modela, a dečko me psihički maltretirao’

Presretna zbog bebe

“Zdravo mali čovječe! Čekamo te već jako dugo. Ne možemo dočekati da te upoznamo. Ovu objavu dugo sam odgađala, jer nisam znala što bih napisala. Onda sam se dosjetila – apsolutno ništa! Jer želimo da bude naša stvar”, kazala je i nadodala:

“Stoga, dragi klijenti, ovo je kraj. Došla sam vas informirati da je došlo naše vrijeme rastanka, barem na godinu dana. Uzet ću pauzu od svega što podrazumijeva moj posao, ali ako vam treba preporuka za nekoga tko će brinuti o vašoj kosi, pomoći ću vam s tim”, napisala je Kristina.

“Čestitam srećo! Znam koliko si to željela i trudila se i brinula! Blagoslov s neba! Čuvajte se i pazite se i volite se i puštajte bebaću Doorse i svu cool glazbu da se rodi ko pravi glazbeni kritičar”, bio je jedan od komentara pratitelja.

NAŠA BIVŠA MANEKENKA S TALIJANSKOM ADRESOM SE POŽALILA: ‘Prepustila sam se depresiji, izgubit ću posao’

Ne dijeli previše o svojoj vezi

Vijest o zarukama podijelila je početkom prošlog mjeseca, a vezu čuva daleko od očiju javnosti. Kristina već duže vrijeme živi u Milanu gdje vodi svoj frizerski salon.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr