Play ponuda

MILIJUN DOLARA NIJE MALO / Stanija Dobrojević zauvijek se seli iz Srbije? 'Dobila je ponudu koju ne može odbiti'

Image
Foto: Instagram/Stanija Dobrojević

Stanijina plaća iznosila bi 200.000 dolara godišnje te bi morala barem pet godina živjeti u Americi

8.5.2022.
23:42
Instagram/Stanija Dobrojević
Play ponuda

Poznato je da Stanija Dobrojević (37) godinama živi na relaciji Srbija-Amerika. No, izgleda da će se to uskoro promijeniti jer će starleta morati donijeti najvažniju životnu odluku nakon koje bi mogla zauvijek napustiti granice Srbije, piše Kurir.

Image
DOISTA JE POSVEĆENA /

Stanija Dobrojević marljivo vježba gluteuse u teretani, a to se izvrsno vidi u seksi vrućoj žutoj haljini

Image
DOISTA JE POSVEĆENA /

Stanija Dobrojević marljivo vježba gluteuse u teretani, a to se izvrsno vidi u seksi vrućoj žutoj haljini

Neimenovani izvor blizak Staniji otkrio je da je ona nedavno dobila ponudu da bude zaštitno lice jedne od najpoznatijih američkih kockarnica, a vlasnici su spremni da joj za petogodišnju suradnju plate čak milijun dolara.

"Stanijin život je pun izazova i promjena, ali nikada se nije našla u ovako teškoj situaciji. Trenutno boravi u Americi, a velika je šansa da se uskoro tamo preseli za stalno", kazao je izvor te je otkrio da je starleta dobila ponudu da bude zaštitno lice jednoj kockarnici.

'Iskusna je u poslu'

"Dobila je ponudu jedne od najpoznatijih američkih kockarnica da joj bude zaštitno lice. Kada je tek kao studentica otišla u Ameriku, Stanija je radila kao krupje u kockarnicama i godinama je bila uspješna u tom poslu", rekao je.

Izvor je kazao da je Stanija komunikativna i privlačna te da zna raspolagati s novcem.

"Privlačna je, dobra je u komunikaciji s ljudima, a također i s novcem. Ona je iskusna u poslu i smatra se idealnom za tu poziciju. Saznali su da je ona distributer američke tvrtke koja se bavi preparatima za mršavljenje, te su joj odlučili dati ponudu koja se ne odbija da bi je zadržali u Americi za stalno."

Izvor je istaknuo da bi Stanijina plaća iznosila 200.000 dolara godišnje te da bi morala pet godina živjeti u Americi.

Još nije prihvatila ponudu

"Nedavno su imali službeni sastanak na kojem su joj ponudili idealne uvjete. Ako bi potpisala ugovor, morala bi živjeti u Americi najmanje pet godina, za što bi dobila ogroman novac. Godišnja plaća bila bi joj 200.000 dolara, a kako je riječ o petogodišnjem ugovoru, u tom vremenskom razdoblju zaradila bi milijun dolara", kazao je.

Izvor je naglasio da ako Stanija potpiše ugovor s američkom tvrtkom, onda njena veza s Markom Markovićem nema budućnost.

"Stanija još nije prihvatila ponudu. Razmišlja o tome, jer je svjesna da su male šanse da će joj veza s Markom uspjeti ako se preseli u Ameriku. Jednom mu je već odbijena viza, a ako se to ponovi, to bi bio kraj njihove veze. Ovo je odluka koja joj može promijeniti život. S tim prihodima bi zbrinula sebe i obitelj, a vremena za razmišljanje još nema puno", ispričao je.

Play ponuda
Play ponuda