Hot

OGLASIO SE PR TIM

SRPSKOM GLUMCU POZLILO NAKON DRUGE OPTUŽBE ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: ‘Molimo da ga ne uznemiravate’

Glumica je nedavno za ‘Nedeljnik’ do sitnih detalja ispričala sve o kobnom susretu s kolegom prije više od 40 godina

Srpskom glumcu Branislavu Lečiću navodno je pozlilo nakon što ga je još jedna kolegica optužila za seksualno uznemiravanje.

Naime, nakon Danijele Štajnfeld koja ga je optužila za silovanje, glumica Merima Isaković srpskom ‘Nedeljniku’ je ispričala sve o kobnom susretu s Lečićem 1978. godine.

Glumčev PR tim oglasio se priopćenjem u kojem su otkrili kako mu je pozlilo.

“Obavještavamo Vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne osjeća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentirati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo Vas još jednom da ga ne uznemiravate, jer se zaista ne osjeća dobro”, naveli su iz Lečićevog tima.

GLUMICA PROGOVORILA O STRAVIČNIM DETALJIMA SILOVANJA: ‘Lečić je prestao tek kad sam povratila’

Podsjetimo, Merima Isaković optužila ga je da ju je na prevaru natjerao da dođe u njegov stan, gdje ju je seksualno uznemiravao.

“Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. ‘Ne pokušavaj vrištati. Nitko te neće čuti.’ Oborio me na pod. Osjećala sam kako me lomi. Boliiii svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože! Ako uspije, umrijet ću noćas. Uživa u mom strahu. Osjećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše…”, opisala je glumica.

SRPSKI GLUMAC OPTUŽEN ZA SILOVANJE OGLASIO SE NAKON SASLUŠANJA U POLICIJU: ‘Poligraf sam prošao’

Objasnila je da osjeća potrebu reći istinu i zamolila je svoj narod da pažljivo pročita njezine riječi. Smatra kako je Lečić zamalo uspio uništiti njezin život i ugasiti njezinu mladost.

“‘Opraštam ti’, rekla sam mu tada prije 40 godina. ‘Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koju si mi nanio. Mnogostruku bol. Ako ikada čujem da si ikome nanio sličnu bol, svima ću reći šta se dogodilo. Ja sam svoju riječ održala. Branislav Lečić, izgleda, nije”, zaključila je Isaković.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr