LUDA OD BRIGE

SRPSKA STARLETA U PANICI: Soraji ukraden mobitel s eksplicitnim fotografijama i SMS-ovima poznatog političara

Srpska starleta Soraja Vučelić izgubila je mobitel s eksplicitnim porukama i fotografijama poznatog političara.

Srpska starleta Soraja Vučelić nedavno je prošetala modnom pistom u sklopu jedne modne revije, a za to vrijeme nepoznata osoba ušetala je u garderobu gdje je starleta ostavila svoje privatne stvari te joj ukrala mobitel iz torbice, piše Kurir.

JESUS FU*KING CHRIST: Soraja se hvali ekstenzijama, a napali je zbog golemih usnica


“Ona je uvjerena da ga je ostavila u torbi, ali ga tamo nije pronašla. Odmah je s nekoliko prijatelja krenula u potragu. Pretražila je doslovno svaki dio backstagea i obavijestila zaposlenike, ali nije uspjela pronaći svoj mobitel. Sigurna je da joj ga je netko ukrao jer je kroz taj prostor prošlo puno ljudi, a iz torbice joj ništa nije nestalo, osim mobitela. Nikome nisu trebale njene kreditne kartice jer su ostale na svome mjestu, pa je odmah pretpostavila da joj netko želi na drugi način nauditi jer u mobitelu ima sve i svašta”, otkrio je izvor.

“Sara je doživjela slom živaca jer u mobitelu ima brdo poruka od jednog poznatog, moćnog političara. On joj već mjesecima šalje svakakve poruke, a u mobitelu ima čak i fotografije koje joj je slao. Mislim da ona nema ništa s njim, ali nikako ne bi volejla da se sve to pojavi u medijima i da se otkrije tko je on jer to može stvoriti probleme i njoj i njemu”, dodaje izvor.

“Odakle vam to?! Stvarno ne bih komentirala ništa vezano za tu priču. Istina je da imam novi mobitel i to je sve što ću reći, nemojte me više zvati”, odgovorila je Soraja novinarima Kurira.

Povratak na Net.hr