STANIJA DOBROJEVIĆ

SRPSKA STARLETA NAKON STRAVIČNIH PRIJETNJI SMRĆU: ‘Hoću da se ovo riješi pred kamerama!’

Sanija je istaknula kako se više neće javno oglašavati te je otkrila da njihov sukob traje od ‘Farme 6’

Srpska starleta Stanija Dobrojević, kojoj je bivši robijaš Kristijan Golubović javno preko televizije zaprijetio smrću, na svom je Instagram Storyju otkrila kako je protiv njega podnijela kaznenu prijavu te da je jako prestrašena, pa stoga neće ući u reality show “Zadruga” u kojem se on nalazi od početka.

BIVŠI ROBIJAŠ NAJPOZNATIJOJ SRPSKOJ STARLETI NA TELEVIZIJI ZAPRIJETIO SMRĆU: ‘Ubit ću je osobno ili preko mojih ljudi’

“Danas je podnesena kaznena prijava! U reality ne ulazim dok ne budu prikladni uvjeti za to. Zanimaju me samo javne mjere! Ugrožena mi je sigurnost i život. Ovaj sukob je počeo pred kamerama javno i datira od ‘Farme 6’, hoću da se ovo riješi pred narodom, nacijom, kamerama: javno!

Instagram/Stanija Dobrojević

Ne moram se dalje više oglašavati niti bilo što objašnjavati. A po komentarima podrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego i meni samoj. S ljubavlju”, napisala je.

Podsjetimo, Kristijan je u “Zadruzi” pobjesnio jer mu je Stanija nedavno spomenula dijete, ističući da kći “nije zapravo njegova” te je izrekao niz šokantnih poruka i javno joj je zaprijetio smrću.

NAJPOZNATIJA SRPSKA STARLETA SKINULA SE DO KRAJA: Jedva prekrila strateška mjesta, a šuška se da je opet povećala grudi

“Evo sad se zaklinjem u svoje dvoje djece: ubit ću Staniju Dobrojević osobno ili preko mojih ljudi ako mi se iskreno ne ispriča za ono što mi je uvrijedila djecu. I ubit ću svakoga u životu tko mi bude spomenuo dijete, zapamtite ovo, po cijenu da idem 40 godina na robiju. Pa nisu uopće bitne pare, sad znate što je u pitanju”, rekao je.

View this post on Instagram

Javne pretnje smrcu na nacionalnoj televiziji, u rijalitiju koji treba da je sou program?! E pa gospodo, ovo vise nije sou program! KRIVICNA PRIJAVA, pa neka se drzavni organi bave sa ovim kromanjoncem koji i nije ni za sta drugo nego samo za zatvor! Izvinjenje NE MOZE da dobije, jer je PRVI vredjao porodicu, majku, mrtvog oca! Pre 5 godina me je javno reketirao, cela Srbija je to gledala i cutala?! E sad ja vise necu da cutim! DOSTA VISE! Ovaj problem datira od Farme6, nastao je javno pred kamerama, i ima da se resi javno pred kamerama! Samo, pre 5 godina kada me je reketirao, nisam ga prijavila policiji nego ispala covek i dala pola novca od moje nagrade, za koji moj?! Sada cu da postupim drugacije! Posle toliko godina lik izlazi iz zatvora, zove – pise… ODBIJEM GA. Povredjena sujeta, pocinje javno da me pljuje! Nisam mu ostala duzna! A onda idu i pretnje smrcu?! Ma vazi! Ovaj put sam postupila ispravno: krivicna prijava, neka se drzava dalje bavi njime. Hvala!

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

Povratak na Net.hr