Hot

OBRISALA TWEETOVE

SRPSKA PJEVAČICA RAZBJESNILA KORISNIKE TWITTERA KOMENTAROM O MAJČINSTVU; Nakon svega poručila: ‘Otišli ste predaleko’

Pjevačica je nakon lavine kritika izbrisala svoj tweet i pokušala se opravdati

Srpska pjevačica Ana Štajdohar razbjesnila je korisnike Twittera svojim neprimjerenim komentarom koji je uputila drugoj ženi.

Njen suprug, glazbenik Nikola Demonja, požalio se da je sa sinom u banci čekao red, a osoblje dječaku nije dalo da koristi WC za zaposlenike.

“15 godina sam klijent banke i ne date mi da dijete uvedem u toalet da piški. Nemate toalet za klijente. Pa za koga imate toalet?”, napisao je Demonja na Twitteru.

Nije trebao dugo čekati na prve komentare.

“Kad uđe u kazalište ili kino, izađete ako mu se piški, ne zaustavljate predstavu ili projekciju. Stavite dijete ispred svojih obaveza i potreba, ne tražite da vam se drugi prilagođavaju. Klijenti u bankama smiju boraviti samo ispred šaltera, ostalo je zabranjeno i kažnjivo. Druga je stvar bi li bilo dobro da takve institucije imaju toalete za korisnike. U službene ne možemo”, poručila mu je jedna korisnica Twittera, a na njen komentar reagirala je Štajdohar.

“Svakako su dragocjeni tvoji savjeti o roditeljstvu. Ti si roditelj je l’ tako?”, upitala ju je, na što joj je komentatorica rekla da ima usvojeno dijete.

“Da, zvučala si na početku kao da nisi ni bila u blizini djece, a kamoli da si se nekada njima bavila. Prevari prvi utisak. Ti u stvari sve znaš o tome”, dodala je Štajdohar i zaradila lavinu kritika.

Pokušala se opravdati

“Koliko si jadan od nula do Ana Štajdohar, pa ženi koja nije rodila, ali je prihvatila i odgaja tuđe dijete kažeš da nije roditelj”, napisao je korisnik Twittera i skupio gotovo 2000 lajkova.

“Ja nikoga ovdje nikada ne komentiram, ali ovo me je toliko pogodilo da osjećam takvo gađenje i gorčinu u sebi”, poručio je drugi.

“Samo majka može osjetiti što je nagon za pišanjem u banci, jesam dobro razumjela?”, nadovezala se jedna korisnica.

Štajdohar je ubrzo izbrisala kompromitirajuće tweetove i pokušala se opravdati.

“Nikada nisam izgovorila ni pomislila da su biološke majke veće i važnije od osoba koje nemaju biološku djecu. Kada nisam bila roditelj, nisam davala savjete drugim roditeljima što da rade sa svojom djecom, jer nisam znala gotovo ništa o tome. To je netko preokrenuo u ‘ja se rugam'”, napisala je pjevačica.

Povratak na Net.hr