DOGOVORI U TIJEKU

SRPSKA PJEVAČICA IMA VELIKE PLANOVE: Amerika će vidjeti provokativnu Karleušu

PR menadžer srpske pjevačice Jelene Karleuše radi sve što je u njegovoj moći kako bi pjevačica osvanula na naslovnici prestižnog časopisa Vogue.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša ima vrlo ispunjen raspored, no sigurno će pronaći vremena za poziranje za naslovnicu prestižnog magazina Vogue.

Naime, u videu koji je objavio srpski portal B92, Jelena Karleuša priznaje da se njezin PR manager Zoran Birtašević nedavno sprijateljio s Annom Wintour te da s njome dogovara naslovnicu za Karleušu.


JEDNA U BIJELOM, DRUGA U CRNOM: Karleuša i Kim opet jednako odjevene, koja ima bolje tijelo?

“Rekla sam da se neću smiriti dok se ne pojavim u Vogueu, a moj PR manager otišao je tamo pripremiti pogodan teren”, rekla je Karleuša.

Lovely Mrs. W

A post shared by ZORAN BIRTAŠEVIĆ (@zoranbirtasevic) on

Poznato je već da Karleuša ima brojne slavne prijatelje, a nekoliko se puta već hvalila da slavne osobe kopiraju čak i njezin stil.

LJUTA PROTIVNICA ILI NAJVEĆI FAN? Karleuša pljuje Severinu, a pjeva njene hitove i odlazi na njene koncerte

Tako je nedavno čak i Daily Mail prozvao Kim Kardashian da kopira srpsku pjevačicu, a Karleuša je imala “obračun” preko Twittera i sa slavnim dizajnerom Stefanom Gabbanom, koji je na svom Instagram profilu aludirao na to da Karleuša nosi jednu njegovu lažnu haljinu.

Karleuša je to riješila tako što je na Twitteru objavila prepisku sa slavnim dizajnerom i poručila mu da je tu haljinu kupila u njegovoj trgovini. Nakon toga je fotografija brzo nestala s Instagrama.

Povratak na Net.hr