JAKO JU JE USREĆIO

‘SRETAN ROĐENDAN ČOVJEKU KOJI MI JE DAO OVE SAVRŠENE GRUDI I NOS’: Slavna reperica nema problema s plastičnim operacijama

Poznata reperica Iggy Azalea nema problema sa samopouzdanjem.

Reperica Iggy Azalea javno se zahvalila svom plastičnom kirurgu za ‘savršen nos i grudi’ i to putem društvenih mreža.

JE LI NJEZINA GUZA PRIRODNA ILI ČISTI GMO? Iggy opet objavila fotku zbog koje fanovi luduju

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim plastičnim kirurgom dr. Ashkanom Ghavamijem te mu zaželjela sretan rođendan.

“Sretan rođendan, doktore Ghavami. Čovjek koji mi je podario ovaj nevjerojatan nos i grudi to definitivno zaslužuje”, napisala je Iggy i dodala hvalospjeve na račun svog doktora, ali i prijatelja za kojeg je naglasila da “podržava žene da rade ono što one žele sa svojim vlastitim tijelima” te je priznala da je ponosna što ga može nazvati svojim prijateljem.

Iggy je poznata po tome da se nikada nije sramila priznati da se podvrgnula korekcijama grudi, a zatim i nosa. “Plastična kirurgija je emocionalno putovanje. Nije jednostavno živjeti sa svojim manama i prihvatiti sebe, jednako kao što nije jednostavno ni promijeniti sebe. Postoje stvari koje mi se nisu sviđale na meni pa sam ih promijenila tako što sam se podvrgnula operaciji”, priznala je reperica u jednom intervjuu.

Povratak na Net.hr