SRETNIJA JE SOLO

‘SRAM ME ŠTO SAM UOPĆE PALA NA NJEGA’: Slavna ljepotica nema lijepe riječi za bivšeg: ‘Sretna sam što sam ga se riješila’

U travnju prošle godine bivši model i bodibilderica razišla se sa svojim suprugom, a službeni razvod proslavila je tako što je gola trčala dvorištem. I dalje ne prestaje javno blatiti svog bivšeg supruga i tvrdi da ima dobar razlog za to.

Razvod od supruga bivši model i bodibilderica Jodie Marsh proslavila je tako što je gola trčala dvorištem i vikala da joj je to najsretniji dan u životu.

No tu ne staje. Sada je iskoristila i čari Twittera da bi poručila svima kako ju je sram što je pala na svog bivšeg supruga Jamesa Placida.

PROSLAVILA RAZVOD NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN: Gola trčala dvorištem i derala se: ‘Ovo je najbolji dan u mom životu!’

Par je bio u braku samo osam mjeseci, a Jodie tvrdi da ju je njezin bivši ‘iscijedio’ i emocionalno i financijski te da je njihov razvod najbolje što joj se dogodilo.

Par se razveo početkom travnja, a Jodie je svojim fanovima poručila sljedeće: “Želim biti jasna da ovaj razvod i tugovanje ne idu zajedno. Presretna sam što sam se razvela i nimalo ne tugujem zbog toga. Ovo mi je najveće životno olakšanje i sretna sam što sam ga se riješila i što mogu dalje nastaviti sa svojim životom, slobodna, bez ograničenja, negativnosti i nekoga tko samo zna spiskati moj novac.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr