TEŠKA PRIČA

SPLITSKA VAMPIRICA PROGOVORILA O SUPRUGU KOJI JE PREMINUO: ‘Umro je prije godinu i pol. Čini mi se da je i dalje sa mnom’

Olji je bilo jako teško nakon smrti supruga, no vođena njegovim idejama hrabro je krenula naprijed

Dizajnerica, umjetnica i akademska slikarica Olja Einfalt Mihovilović, poznatija kao Splitska Vampirica, ovoga tjedna sudjeluje u RTL-ovom zabavnom kulinarskom showu “Večera za 5 na selu”. Modom se je počela baviti nakon što je završila Likovnu akademiju.

VEČERA KOD SPLITSKE VAMPIRICE NADMAŠILA JE SVA OČEKIVANJA GOSTIJU: Pomagao joj je rob i batler kojeg je ona otkupila prije dva stoljeća

Počela je kreirati prve modele te je otvorila svoju prvu trgovinu, a u svemu joj je najviše pomogao njen prerano preminuli suprug Marko Mihovilović.

“Ja to nikada ne bih mogla napraviti da nisam imala podršku svog supruga, koji je nažalost, preminuo prije godinu i pol dana. Mi smo zajedno gradili naše zajedničko carstvo koje je imalo uspone, padove i turbulencije”, kazala je te dodala kako je sretna što je bila s njim.

Čini joj se kao da je još uvijek on s njom

“On mi je puno pomogao i on je bio dio tog našeg zajedničkog modnog projekta. Ponosna sam i sretna sam što sam bila s njim i što imam predivna sjećanja”.

Olji je bilo jako teško nakon smrti supruga, no vođena njegovim idejama hrabro je krenula naprijed.

NOVA GOŠĆA NA VEČERI OLJA AJFON UKRALA POZORNOST: Predstave Splitske Vampirice ne sviđaju se svima; ‘To je iritantno!’

Nakon njegove smrti, koliko mi je god bilo teško, u jednom momentu sam se nekako ponijela njegovim idejama, a to je da se ne smije stati, da treba biti jak, da nema ‘ne mogu i neću’ i da se treba ići naprijed. U jednom momentu sam postala i vrlo jaka, čini mi se kao da je zapravo on sa mnom i da je dio mene i da i dalje radi i gura sa mnom”, ispričala je.

Povratak na Net.hr