OTKRILA VELIKU TAJNU

ŠOKANTNA ISPOVIJEST SRPSKE FOLK ZVIJEZDE: ‘Tjerali su me da ubijem sina, morala sam ga dati u dom’

Folk pjevačica nakon 40 godina progovorila je o velikoj tajni iz prošlosti.

Srpska pjevačica Ana Bekuta konačno je progovorila nakon 40 godina o tome kako je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu djecu, piše Kurir.

Pjevačica je svog sina rodila sa samo 17 godina u izvanbračnoj vezi. Otkrila je da joj je taj period bio najteži u životu. Osim što je bila odvojena od svoje bebe, okolina ju je osuđivala, a njezini roditelji našli su se na stupu srama.

“Željela sam roditi dijete. Istina, nanijela sam bol svojim roditeljima, osramotila ih, zato je Igor osam mjeseci bio u domu dok se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i dok su prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da se moj mali sin morao skloniti s očiju bezgriješnih”, priznala je pjevačica.

Također je priznala da su je u selu smatrali doslovno nečasnom.

“Plod moje mladenačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obilježio. Da sam se rodila koje desetljeće ranije, ondje bi me kao vješticu spalili ili barem protjerali”, rekla je Bekuta.

Priznala je i da se uvijek s težinom sjeća tog traumatičnog iskustva.

“Smjestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zacijeliti. Smatrali su me glupačom zato što “to” nisam na vrijeme ubila. Svakog vikenda putovala sam Igoru, koji bi mi se smiješio u krevetiću, nepogrešivo me prepoznajući. Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala osam mjeseci, a onda su moje srce i glas razuma tu ptičicu vratili u moje krilo”, ovim je riječima folk pjevačica završila svoju ispovijest.

Kurir također navodi kako je između majke i sina došlo do nesuglasica dok je Igor prije nekoliko godina prolazio brakorazvodnu parnicu. Naime, Bekuta je tada pokušavala na sve načine spasiti taj brak.

“Nije mi jasna moja majka koja mora shvatiti da više ne želim ništa trpjeti zbog njene karijere. Ne želim ostati u braku samo zato što bi bila obrukana jedna Ana Bekuta…”, rekao je tada njezin sin Igor, dok je pjevačica samo kratko komentirala da “samo brine o budućnosti svojih unuka.”

Povratak na Net.hr