Hot

SRETAN ROĐENDAN

SNJEŽANA MEHUN OBJAVILA FOTKU SA SINOM I POKAZALA KAKO JE IZGLEDALA PRIJE 25 GODINA: ‘Tvoj najbolji, superluksuzni proizvod’

Domaća poduzetnica Snježana Mehun je povodom sinovog rođendana na Instagramu napisala dirljivu objavu. Komentirale su joj i Bojana Gregorić Vejzović te Ecija Ivušić

Poduzetnica Snježana Mehun objavila je dvije fotografije na Instagramu na kojima pozira sa svojim sinom Dinom. Riječ je fotografiji koja je slikana nedavno te jednoj koja je slikana prije 25 godina. Tim je povodom čestitala rođendan sinu jedincu.

SNJEŽANA MEHUN ‘UBILA’ FOTKOM U BADIĆU: Pored njenog raskošnog tijela nitko ne gleda ovu idilu na Maldivima

“25 i više godina je razlike između ove dvije fotografije, osim što su obe mutne razlika je ipak najveća u tome da sam ja tada tebe prizdržavala, a sada si ti u svemu potpora meni pa čak i kada to nije tvoj osobni izbor! Ti si moj najveći životni uspjeh i ti to znaš”, napisala je pa nastavila:

“Ti si najbolje od mene, kada te gledam kako razmišljaš, radiš i ponašaš se znam da si od mene i od tate nasljedio samo najbolje osobine, a sve naše loše su te zaobišle! Uvijek si imao moje naiveće povjerenje i nikada ga nisi zlorabio i time me učinio najbogatijom osobom na Svijetu! Sine sretan ti rođendan i da malo je feći voli te majka jer samo majka zna da je ta ljubav veća od nje same! P.S. Znam, znam da mrziš javno eksponiranje ali morala sam #izdrzi”, zaključila je Snježana. Dini su rođendan čestitale i glumica Bojana Gregorić Vejzović te influencerica Ecija Ivušić.

SNJEŽANA MEHUN OTKRILA DETALJE SVOG TREĆEG VJENČANJA: ‘Ja obožavam Conchitu, ali Franz želi Thompsona’

Snježana se u veljači zaručila s partnerom Franzom Schillingerom. Prsten je, kako kaže, vidjela na pladnju s hranom dok je uživala na bazenu. Dinu je dobila u braku s poduzetnikom Zoranom Mehunom.

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr