KAKVO IZVIJANJE!

SNIMKA NIVES CELZIJUS KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI: ‘Bolje nego završna scena u Flashdanceu’

Čini se kako ni obožavatelji nisu ostali imuni na vruće pokrete te je snimka u dva sata pregledana preko 20 tisuća puta

Nives Celzijus svakodnevno se znoji ne bi li briljirala u showu ‘Ples sa zvijezdama’, a za predah nema vremena čak ni kad joj to kaže trener.

“Kad Mateo kaže da malo odmorim, a ja zabrijem da sam plesačica”, napisala je Nives Celzijus uz vruću snimku na kojoj se senzualno izvija.

‘Vitka i gipka’

Čini se kako ni obožavatelji nisu ostali imuni na smjele pokrete te je snimka u dva sata pregledana preko 20 tisuća puta, a nije nedostajalo ni komentara.

PLES SA ZVIJEZDAMA POČEO DRAMATIČNO: Glumica se poskliznula i pala, a Nives napravila ono po čemu ju pamte na Instagramu

“Bolje nego završna scena u Flashdanceu”, “Bome se dobro uvijaš i savijaš. Vitka i gipka – svaka čast”, “Ti si stvorena za afričke plesove”, pljuštali su komentari ispod snimke.

Podsjetimo, u prvoj epizodi nove sezone showa ‘Ples sa zvijezdama’, Nives Celzijus je s plesnim partnerom Mateom Cvenićem izvela vruću tango koreografiju te raspametila publiku kada je izvela špagu.

View this post on Instagram

I ovo je djelić mog tanga. Gledam ga i volim ga. Primjećujem neke greškice i detalje koje sam htjela ispraviti ali nisam uspjela. No opet primjećujem i da sam sve odradila s puno ljubavi i veselja i pobijedila strah u sebi koji me izjedao. No ono što me najviše iznenadilo, strepila sam u svakoj točki ostalih kandidata kao da je moja i veselila se kad je napokon uspješno završena. Imam dojam da su svi oni osjećali isto. Shvatila sam sinoć da sam tek nedavno upoznala te neke nove divne ljude, s nekima se više povezala, s nekima manje ali s jednakim žarom i ponosom gledala sam svakog od njih. I bili su moji. S takvom lakoćom su postali moji, što znači da su divni, jednostavni, pozitivni, brižni i sretna sam da susrećem i radim s upravo takvim ljudima. Zato dragi gledatelji, ako ste nekad manje ili više zadovoljni plesom, pjesmom, koreografijom, to ja manje bitno i to je normalno. Ono što je bitnije, vi u svakom trenutku gledate ljubav ❤ #plessazvijezdama #novatv #moji

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr