PAMETNOM DOSTA

SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI: Severina na Instagramu pokazala Milanu što misli o njegovim optužbama

Dan nakon što je Milan Popović u medijima izjavio kako Severini nije vratio sina na vrijeme jer je mislio da je nestala i optužio je da je loša majka, Severina je dala svoj komentar na cijelu situaciju – jednom fotografijom.

Prepucavanje bivših partnera Severine i Milana Popovića ne prestaje, a kao i obično, u središtu sukobljavanja je njihov četverogodišnji sin Aleksandar.

MILAN POPOVIĆ: ‘Severina mi se već mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, ne dolazi po dijete’

Milan, naime, nije vratio Severini sina kada je trebao pa su njezini opunomoćenici pozvali policiju, a ‘srpski kralj bakra’ je zatim dao svoje objašnjenje cijele situacije.

“Dijete nije vodila u vrtić, niti ga je podizala u vrtiću posljednjih mjesec dana. Otkazala je koncerte, na moje SMS poruke ne odgovara i kada sam povezao više činjenica, shvatio sam da je majka našeg sina nestala”, rekao je Popović za RTL.

Srpski milijarder je stoga prijavio pjevačicu zbog zanemarivanja djeteta.

“Podignuo sam kaznenu prijavu protiv Severine zbog zapostavljanja djeteta. Nadam se da će nadležne institucije ispitati sve ono o čemu govorim jer za to postoje svi dokazi”, rekao je Popović za srpski Blic.

Milan Popović
Milan PopovićFoto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Severinin menadžer Tomica Petrović ima pak drugu verziju.

“Severina nema namjere preko medija razgovarati s Milanom Popovićem niti obrazlagati njegove laži. Nakon što ga je Severina ostavila, on joj je prijetio da će je uništiti i da će u medije davati svakakve laži kako bi je diskreditirao i kao majku i kao osobu. Milan Popović je protiv Severine i njezinih bližnjih podigao tridesetak tužbi i sve ih je izgubio, a određene sporove pokrenuo je i u Srbiji. S obzirom na podignute sporove, Severina s njim uredno komunicira pismenim putem, a on manipulira i laže kako bi pokušao izbjeći kaznenu odgovornost “, rekao je meandžer pjevačice za Tportal.

A Severina je svoje rekla fotografijom svoje obitelji na Instagramu…

Povratak na Net.hr