LEANN RIMES

SLAVNA PJEVAČICA POZIRALA JE GOLA NA LIVADI: A onda je sve iznenadila kada je otkrila da boluje od neizlječive bolesti

LeAnni je dijagnosticirana psorijaza kada je imala samo dvije godine, a do njene šeste godine bolest joj je zahvatila 80% tijela

Američka pjevačica LeAnn Rimes (38) na svom je Instagramu otkrila da ima kožnu bolest psorijazu. To je vjerno dočarala fotografijama na kojima pozira gola na livadi, a na tijelu su joj vidljive crvene mrlje i ranice.

“Ovo je konačno moje vrijeme da budem neskromno iskrena što je psorijaza i kako izgleda. Znate li kad otkrijete nešto što ste držali toliko dugo u sebi koliko je to olakšanja? To su meni ove fotografije. Trebala sam ovo. Cijelo moje tijelo, moj um, moj duh, to su očajnički trebali”, napisala je uz objavu.

View this post on Instagram

So much of my journey, both personally and within my creations, my new chant record and podcast coming out soon, has been excavating pieces that I’ve been hiding and bringing them to the light. It’s been and still is a journey of allowing them out and welcoming and reintegrating those fragments back into wholeness. Music has been my gift, and why I’m here. But I want to give a voice to these other pieces of me. And I want to give a voice to what so many other people are going through. This is finally my time to be unabashedly honest about what psoriasis is and what it looks like. You know when you say something you’ve been holding in for so long, and it’s such a sigh of relief? That's what these photos are to me. I needed this. My whole body—my mind, my spirit—needed this desperately. With today being World Psoriasis Day, I thought this would be the perfect time to share my story with @glamourmag, head to the link in my bio/ stories to read my full essay 💕 #worldpsoriasisday #psoriasis #psoriasisawareness #glamourmag #whatilivewith

A post shared by LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes) on

Psorijaza je neizlječiva autoimuna bolest kojoj je još uvijek nepoznat uzrok. LeAnni je dijagnosticirana kada je imala samo dvije godine. Do šeste godine oko 80% njenog tijela bilo je prekriveno bolnim crvenim mrljama, sve osim ruku, stopala i lica, otkrila je za Glamour magazin.

“Napokon u dvadesetima pronašla sam tretman koji mi je održavao kožu čistom. Kako se moje stanje poboljšavalo, rastezala sam vrijeme između svake injekcije, a onda sam prije dvije i pol godine prestala s terapijom. A onda se dogodio početak ove godine. Činilo se kao da se pakao otvorio u svijetu i unutar mene, kao što sam sigurna da se dogodio i mnogim drugim ljudima usred ove pandemije.

Odjednom sam se od bavljenja onim što volim i druženja s ljudima, samo motala po kući u znoju. Stres je uobičajeni pokretač psorijaze, a s toliko neizvjesnosti oko nas dogodilo se da mi se stanje odmah pogoršalo”, ispričala je.

Povratak na Net.hr