CHRISTINA RICCI

SLAVNA GLUMICA TRAŽI ZABRANU PRISTUPA PROTIV SVOG MUŽA, OPTUŽBE SU STRAVIČNE: ‘Tukao me i pljuvao, ostala sam zarobljena s njim’

Christina je navela da ju je Heerdegen dva puta napao u lipnju, dok su još bili u lockdownu

Glumica Christina Ricci (40) otkrila je da ju je suprug, filmski snimatelj i producent, James Heerdegen (43) više puta tukao dok su bili u karanteni, a sada se boji za svoj i život njihovog sina Freddieja (6), piše TMZ.

Glumica je u srijedu podnijela zahtjev za zabranu pristupa Jamesu. Tvrdi da ju je počeo zlostavljati u prosincu 2019. godine. Navela je u sudskom spisu da ju je tukao, pljuvao i roktao kao svinja unosivši joj se u lice.

U DOMU HOLIVUDSKE GLUMICE INTERVENIRALA POLICIJA: Prijavila muža zbog obiteljskog nasilja pa je dobio zabranu prilaska

Prilikom tog maltretiranja zadobila je modrice i nagnječenja. Christina je tada shvatila da se mora odseliti od agresivnog supruga. Rekla mu je u ožujku da želi razvod, no tada je počela karantena zbog pandemije koronavirusa, pa je “ostala zarobljena u kući s nasilnim zlostavljačem”.

Skrila je sve noževe

Christina je navela da ju je Heerdegen dva puta napao u lipnju, dok su još bili u lockdownu. Naganjao ju je po kući pokušavajući spriječiti da nazove policiju nakon svađe. Navodno ju je uhvatio za zapešća te odvukao u dvorište i bacio u kamin iskopan u zemlji ostavivši je tamo da krvari puna posjekotina i nagnječenja.

Tijekom drugog napada ju je pljuvao te je na nju prolio kavu i bacio stolicu, a to je sve promatrao njihov sin. Christina je na sud donijela i fotografije na kojima se vide modrice za koje je ustvrdila da joj ih je suprug nanio. Podnijela je zahtjev za razvod, a njena odvjetnica Samantha Spector u srijedu je podnijela zahtjev zabrane pristupa za Jamesa.

Christina se boji za svoj život. Tijekom vožnje automobilom krajem 2019. godine, James joj je rekao nešto zbog čega je pomislila da je on može ubiti. “Kazao je da se jedino može sažaliti nada mnom ako budem raskomadana na male komadiće”, izjavila je za sud. Nakon toga, Christina je odmah sakrila sve noževe.

Heerdegen poriče sve optužbe o nasilju

Sudac je kasno u srijedu Heerdegenu dodijelio zabranu pristupa zbog nasilja u obitelji. On se Christini i sinu ne smije približiti na manje od 90 metara te mu je zabranjen bilo kakav kontakt s njima. James se iselio iz njihovog zajedničkog doma, a Christina želi dobiti i službeni sudski nalog kojim bi mu se onemogućio povratak.

OD MRAČNE KLINKE DO FEMME FATALE: Zvijezda ‘Obitelji Addams’ nedavno je proslavila 40. rođendan, pogledajte kako danas izgleda

Heerdegenov odvjetnik Larry Bakman rekao je kako će on podnijeti vlastitu zabranu pristupa Christini “u kojoj se detaljno opisuje njeno nasilničko ponašanje potaknuto zlouporabom alkohola i droga. Sudu će pokazati dokumente na kojima je vidljivo da je gospođa Ricci u prosincu 2019. godine policiji kazala kako nije bilo prethodnih incidenata obiteljskog nasilja među njima, čime se dovodi u pitanje njezina vjerodostojnost”.

“Moj klijent nedvosmisleno poriče sve navode o zlostavljanju koje je iznijela gospođa Ricci koji su se dogodili 2020. godine”, rekao je odvjetnik Bakman.

Povratak na Net.hr