NEOČEKIVAN KOMENTAR

SLAVNA GLUMICA ŠOKIRALA IZJAVOM O SEKSUALNOM ZLOSTAVLJANJU: ‘Žene su katkad same krive što su silovane’

Glumica koja je najpoznatija po ulozi u seriji Ubojstvo, napisala je, šokirala je komentarom na nedavne seks-skandale u Hollywoodu.

Angela Lansbury, zvijezda serije Ubojstvo, napisala je, neugodno je iznenadila izjavom o seksualnom napastovanju, piše Daily Mail.

“Svaki novčić ima dvije strane. Moramo se suočiti činjenicom da se žene od pamtivijeka trude biti privlačne. Nažalost, to nam se počelo obijati o glavu i zato smo ovdje gdje jesmo”, rekla je glumica te dodala: “Katkad moramo preuzeti krivnju, žene. Zaista to mislim.”


No, Lansbury (92) kaže da žene ne bi smjele biti u situaciju da su pod rizikom da budu silovane kada izgledaju atraktivno.

 

 

“Trebaju li se žene pomiriti s tim? Naravno da ne. Za takvo ponašanje nema izgovora”, zaključila je Angela.

Glumica je tako komentirala optužbe za seksualno zlostavljanje koje su nedavno potresle Hollywood. ČAk je 80 žena optužila producenta Harveyja Weinsteina za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, od kojih ga je 13 optužilo za silovanje. Osim Weinsteina, mnogi rdrugi muškarci iz filmske industrije su optuženi za zlostavljanje, kao što su Kevin Spacey, James Toback, Bryan Singer, Brett Ratner, Steven Seagal, Ben Affleck,  Louis C.K. i mnogi drugi.

It's #AngelaLansbury's 92nd birthday! What's your favorite role that she's played?

A post shared by TheaterMania (@theatermania) on

Povratak na Net.hr