banner

POSAO IZ SNOVA

SLAVNA GLUMICA OTKRILA TAJNU AMBICIJU: Zvijezda ‘Kraljice’ u Bondovom filmu želi samo jednu jedinu ulogu

Helen glumi u ekranizaciji Orašara, uz bok s Keirom Knightley i Morganom Freemanom, a film u kina dolazi 2. studenog

Helen Mirren iza sebe ima desetljećima dugu glumačku karijeru, a za film Kraljica, u kojemu utjelovljuje Kraljicu Elizabetu II., nagrađena je Oskarom na najbolju glumicu. Glumačka veteranka priznala je da bi je silno veselilo kad bi joj se pružila prilika da glumi zlikovku u filmu o Jamesu Bondu, piše Dailymail. Osim toga, voljela bi glumiti i u Disneyevom crtiću.

Uskoro bi trebao izaći film Orašar i četiri kraljevstva u kojemu Helen glumi majku Ginger. “Svaki kostim je pravo remek-djelo. Fascinirana sam umjetnicima koje su ih izradili”, rekla je dodavši da je ulazak u studio poput ulaska u šumu te da je cijeli ugođaj nevjerojatan. Osvrnula se i na svoju ulogu: “Majka Ginger je smiješna, ali i bijesna i ogorčena. Žene danas glume puno opakije zlikovke nego nekad. Ali, jedna od ambicija uvijek mi je bila glumiti zlikovku u Bondovom filmu”, priznala je.

Film Orašar u kina dolazi 2. studenog, a u njemu će glumiti cijeli niz poznatih lica, među kojima su  Keira KnightleyMackenzie Foy, Richard E. Grant i Morgan Freeman.

Povratak na Net.hr