banner

OTKRILA U EMISIJI

SLAVNA GLUMICA OTKRILA KAKAV JE HOROR DOŽIVJELA: ‘Oteli su me naoružani muškarci. Odvedena sam u kuću usred ničega…’

Rebel se s grupom žena vozila u kamionu za stoku kad su ih zaustavili muškarci i naredili im da napuste vozilo

Glumica Rebel Wilson gostovala je u emisiji “Straight Talking” u kojoj je progovorila o otmici koja se dogodila kad je s grupom ženom putovala Mozambikom u istočnoj Africi. Wilson je ispričala da ih je tijekom putovanja zaustavila grupa naoružanih muškaraca koji su im naredili da napuste vozilo. “Vozile smo se u kamionu za stoku kad nas je zaustavio drugi kamion iz kojeg je izašla skupina muškaraca. Stali su pored nas s puškama i rekli nam da izađemo iz vozila,”prisjetila se slavna komičarka.

SLAVNA GLUMICA OTKRILA KAKO JE IZGUBILA VIŠE OD 20 KILOGRAMA: Jedan trik pomogao joj je da lakše izdrži naporne treninge

‘Bila sam vođa tima’

“Odveli su nas u kuću koja se nalazila usred ničega. Osjećala sam se da se jako dobro snalazim u krizi. Bila sam svojevrsni vođa tima”, rekla je Rebel koja je svojim suputnicama naredila da ne ispuštaju oružje iz ruku jer se, tvrdi, bojala da bi otmičari nekoj od njih mogli nauditi.

No, sljedeće jutro pustili su ih neozlijeđene. “Nismo postavljale pitanja. Samo smo se vratile u taj kamion, a nekoliko sati kasnije prešle smo južnoafričku granicu”, rekla je Wilson. “Mislim da su nas ti tipovi možda koristili za krijumčarenje ilegalnih stvari koje su se nalazile na dnu kamiona”, dodala je.

NAJPOZNATIJA HOLIVUDSKA BUCKA SMRŠAVILA 40 KILOGRAMA, PA POZIRALA U BADIĆU: Sve je zadivila fotkama s 11 godina mlađim dečkom

Voditelj je bio šokiran njezinom pričom. “Očekivao sam da ćeš reći da ste se susreli licem u lice sa zmijom ili paukom, a ne da su vas oteli naoružani muškarci”, rekao je. “Morate snimiti hardcore akcijski film”, dodao je.

 

Povratak na Net.hr