FOTO: Slavna djeca koje se srame vlastiti roditelji

Koliko god poznati i slavni pokušavali od javnosti zaštititi svoj privatni život, nažalost, ponekad ono što rade njihova djeca ne mogu kontrolirati.

Chet Haze

Chet nije krenuo očevim stopama i odabrao glumu, on se u studentskim danima odlučio za glazbenu karijeru. Njegovo područje je rap, a pjeva o seksu i drogiranju. Chester Hanks, mlađi sin glumca Toma Hanksa, preimenovao se u Chet Haze, a na Twitteru voli objavljivati i svoje golišave fotografije. Chet je pravi dokaz da jabuka ponekad ipak pada malo dalje od stabla. Iako je dobio malu ulogu u filmu Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, rap je očito pobijedio.

Weston Cage

Weston, problematični sin slavnog glumca Nicolasa Cagea, često puni medijske stupce zbog svog ponašanja. Pjevač je metal-benda Eyes of Noctum, a glumio je u filmu Lord of War sa svojim ocem. Godine 2011., kad je imao 20 godina, vjenčao se s Nikki Williams, te nedugo nakon toga izjavio da će se razvesti. Poznat je po nasilnom ponašanju, a bio je i na rehabilitaciji.

Sestre Bush

Tijekom mandata Georgea W. Busha, njegove kćeri Jenna i Barbara često su bile na meti medija zbog pijančevanja i partijanja.

Nicole Richie

Naravno, danas je Nicole Richie poznata i cijenjena dizajnerica, sva draga, slatka i ‘čista’, ali mnogi pamte da je nekad ludovala s tada najboljom prijateljicom Paris Hilton. Lionel Richie, njen skrbnik, sigurno nije bio ponosan na fazu kad je sudjelovala u reality seriji The Simple Life s Paris Hilton.

Bobbi Kristina

Još dok je njena majka Whitney Houston bila živa, nestašna je Bobbi Kristina uhvaćena u alkoholiziranom stanju, i to kao maloljetnica. Bobbi Kristina je javnosti otkrila svoju vezu s Nickom Gordonom, posvojenim sinom Whitney Houston, odmah nakon majčine smrti. I danas su zajedno, a njena obitelj je zabrinuta za njeno zdravlje.

Montana Fishburne

Montana, problematična kći poznatog američkog glumca Laurencea Fishburnea, razočarala je svog oca i osramotila ga nakon što je odlučila da će snimati porniće. Montana je slavu stekla pornićem Montana Exposed, a svog oca je nastavila provocirati poziranjem za muške časopise.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr