Brza reakcija

SLAĐA U ZALEĐU: Živi zid je se službeno odrekao zbog oduševljenja Šešeljom

Nismo dugo morali čekati na novi nastavak ove sapunice kojoj, kako se čini, Santa Barbara nije ni do koljena.

U prvoj epizodi Slađa se “spetljala” s Pernarom, zatim je otišla u Parove i zaklela mu se na vjernost, u Parovima se rukovala sa Šešeljem što je uzrokovalo Pernarove burne reakcije na Facebooku, a onda je uslijedio vrhunac – video u kojem je plavuša s oduševljenjem pričala o svom susretu s dotičnim.

Ubrzo nakon toga na stranicama Živog zida objavljena ova poruka:

“Povodom slika koje su se pojavile na društvenim mrežama, a na kojima se Slađana Petrušić rukuje s ratnim zločincem Šešeljem, želimo obavijestiti javnost da Slađana više ne može imati nikakve veze sa Živim zidom.

Oštro osuđujemo njezin postupak te je odlukom GO-a Slađana momentalno izbačena iz stranke i udaljena iz svih budućih aktivnosti Živog zida, bilo političkih ili aktivističkih. Nikome tko svojim postupcima ponizi ovu predivnu zemlju, njezine branitelje i stanovnike, ne može biti član jedne ovako humane organizacije.

Živi zid se bori za bolji svijet, svijet mira i razvoja, a u takvom svijetu nema mjesta genocidalnim manijacima kao što je Šešelj te s njime ne želimo biti niti u istoj rečenici.

Molimo vas da primite naše iskrene isprike.

Do samog kraja ćemo se boriti za suverenu, neovisnu i slobodnu Hrvatsku”.

Povratak na Net.hr